Yerel >> Yeşil Bor Gazetesi


REKTÖR USLU, KIZILAY BUTİKTE İNCELEMELERDE BULUNDU


Link [2022-03-05 19:12:15]



Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu, Kızılay Niğde Şube Başkanı Kemal Gençoğlu ile birlikte Üniversite Merkez Yerleşkesinde yer alan Kızılay Niğde Butikte incelemelerde bulundu.

Buradaki incelemeleri esnasında açıklamalarda bulunan Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu, “Ülkemizde ve uluslararası platformlarda her zaman mazlumların yanında olarak onlara her anlamda destek sağlamayı hedefleyen Türk Kızılayı’nın, Üniversitemiz Merkez Yerleşkesi içinde açmış olduğu ve ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin faydalanabileceği “Kızılay Niğde Butik”te incelemelerde bulunduk. Burada gerçekten önemli bir emek bulunuyor. İhtiyaç sahibi öğrencilerimize giyim anlamında değerli bir destek sağlayacak bu butiğin donatılmasında emek harcayan başta Kızılay Niğde Şube Başkanı Kemal Gençoğlu olmak üzere tüm gönüllülere teşekkür ediyorum. Bizde Üniversite yönetimi olarak elimizden gelen maddi ve manevi desteği vermeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Kızılay Niğde Şube Başkanı Kemal Gençoğlu ise açıklamalarında, kendilerine sağlanan destekler dolayısıyla Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu’ya teşekkür etti.



Çok Okunanlar

2024-09-08 03:50:47