Yerel >> Yeşil Bor Gazetesi


"MASKELERİMİZ ÇİÇEK AÇTI"


Link [2022-05-26 09:10:32]



Abdülhamit Han Ortaokulu müdürü Ramazan KOYUNCU , Teknoloji ve Tasarım öğretmeni Sibel ATLI KISACIK ve eTwinning öğrecileri Alanya Mahmutlar Kılıçarslan İlkokulu Müdürü Fatma AYAN nın başlattığı MASKELERİMİZ ÇİÇEK AÇTI etkinliğinde özel olarak yaptıkları maskeden çiçeklerle sağlık çalışanlarımıza teşekkür ettiler. Türkiye genelinde eş zamanlı başlayan eTwinning etkinliği 50 il den 3 bine yakın öğrencinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Abdülhamit Han Ortaokulu Müdürü Ramazan Koyuncu, "Covit-19 nedeniyle evine gidemeyen, çocuklarını göremeyen ve zor şartlarda görev yapan sağlık çalışanlarımızı unutmayarak öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin tasarladığı maskeden çiçek yaparak maskelerimiz çiçek açtı projesi kapsamında tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkür etmek adına başhekimimize teslim ettik. Hastalık durumunda canımızı ve sağlığımızı emanet ettiğimiz sağlık çalışanlarımızın, görevlerinin verdiği stresi birazcık ta olsa azaltmak istedik. Çünkü görüyoruz ve tanık oluyoruz ki sağlık çalışanlarımız insan sağlığını kendi sağlıklarından çok önde tutan kahramanlardır. Özellikle Dünyanın Corona virüsü ile mücadelede olduğu günümüzde sağlık çalışanlarımızın değeri bir kez daha anlaşılmıştır diye düşünüyorum. Tüm sağlık çalışanlarımıza, sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir yaşam diliyorum” dedi.

Niğde Eğitim ve Araştırma Hastanemiz Başhekimi Uzm. Dr. Yakup Çetinkaya “Bizler sadece bugün değil, her zaman insanlarımızın daha sağlıklı ve hastalıklardan uzak kaliteli bir yaşam sürmesi için çaba sarf ediyoruz. Görevimizi yaparken böylesi güzel jestler bizleri çok mutlu ediyor. Okul Müdürümüz, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize bu güzel jesti için teşekkür ederiz” dedi.

 



Çok Okunanlar

2024-09-08 04:06:14