Spor >> Yeni Şafak Spor


Yusuf Demir ve Ercan Kara Fenerbahçe ile Galatasaray'a transfer olacak mı?


Link [2022-01-25 17:11:13]



9 Temmuz 2021 yılında Avusturya Ligi takımlarından Rapid Wien'den Barcelona'ya kiralanan ve devre arası transfer döneminde yeniden takımına geri dönen Yusuf Demir'in adı Fenerbahçe ile anılmaya başladı.

Aynı zamanda takım arkadaşı golcü oyuncu Ercan Kara'nın adı da Galatasaray'ın gündemine geldiği iddia edilmişti.

Haberler gerçeği yansıtmıyor

Yeni Şafak Spor'a konuşan Yusuf Demir'in menajeri Emre Öztürk, her iki transfer haberinin de gerçeği yansıtmadığını ve asılsız olduğunu söyledi.

Ercan Kara gollerine devam ediyorBu sezon Rapid Wien ile 32 karşılaşmada forma giyen Ercan Kara, 14 gol ve 4 asistle oynadı. 26 yaşındaki oyuncunun güncel piyasa değeri 3 milyon euro olarak biliniyor. Türk kökenli oyuncu Ercan Kara, Avusturya Milli Takımı'nda forma giyiyor.Transfermarkt değeri 10 milyon euro olan 18 yaşındaki Yusuf Demir ise bu sezon 9 karşılaşmada süre aldı. Demir'de Ercan Kara gibi Avusturya Milli Takımı'nda oynuyor.

Şenol Güneş, A Milli Takım için takip ettikleri oyuncuları açıkladı

Rapid Wien forması giyen Türk yıldızlar Avusturya için oynayacak

A Milli Takım, Avusturya'nın radarındaki Ercan Kara için harekete geçti: Görüşmeler başladı

ÖZEL ❗ Son günlerde Barcelona'dan ayrılan ve Rapid Wien'e geri dönen Yusuf Demir'in adı Fenerbahçe ile ve takım arkadaşı Ercan Kara'nın adı Galatasaray ile anılıyordu.Yusuf Demir'in menajeri Emre Öztürk ile konuştum. Her iki transfer haberinin de gerçeği yansıtmadığını söyledi pic.twitter.com/2sdMzzO2mH

— Ömer Çelikbaşlı (@omercelikbasli) January 25, 2022

Çok Okunanlar

2024-10-26 23:31:43