Ekonomi >> Yeni Şafak Ekonomi


Vatandaştan indirimli ete yoğun ilgi


Link [2022-08-06 01:02:19]



Uygulamadan duydukları memnuniyeti Yeni Şafak’a anlatan vatandaşlar, fiyatların dışarıya göre daha ucuz olduğunu söyledi. Ürünlerin günlük geldiğini vurgulayan vatandaşlar, güvenilir olduğu için tercih ettiklerini belirtti.

ESK'NIN 18 SATIŞ MAĞAZASI VARAdana Et KombinasıAğrı Et KombinasıAnkara Ulus Satış MağazasıAnkara Kızılay Satış MağazasıAnkara Yüzüncü Yıl (Merkez)Ankara Sincan Et KombinasıBingöl Et KombinasıDenizli Satış MağazasıDiyarbakır Et KombinasıErzincan Tavuk KombinasıErzurum Et KombinasıErzurum Gez Satış Mağazasıİstanbul Beylikdüzüİzmir Satış MağazasıSakarya Et KombinasıSivas Satış MağazasıVan Satış MağazasıYozgat Et Kombinası

MALİYETİ ESK ÜSTLENDİTürkiye Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği (TÜDKİYEB) Genel Başkanı Nihat Çelik, ESK’nın indirimlerinin son derece isabetli bir karar olduğunu söyledi. Yetiştiricilerden koyun ve kuzu alımlarını artırarak fiyatlarda istikrarı korumayı hedefleyen ESK’nin başarıya ulaşmasını arzuladıklarını belirten Çelik, “Biz istiyoruz ki hem yetiştiricimiz hem de tüketicilerimiz kazansın. En azından ortak bir paydada buluşsun. Kuzu eti satış fiyatlarında yapılan indirimin maliyetini ESK üstlenmiştir. Ancak maliyet unsurları da göz önüne alınarak yetiştiricilerimiz adına karkas et alım fiyatlarında da gerekli artışların yapılmasını bekliyoruz” dedi.

Küçükbaş hayvan yetiştiricileri ESK'nin kuzu eti fiyatına yaptığı indirimden memnun



Çok Okunanlar

2024-09-24 22:31:34