Spor >> Yeni Şafak Spor


Ümraniyespor - Galatasaray (CANLI)


Link [2022-08-19 18:56:20]



Galatasaray, Süper Lig'in 3. haftasında ligin yeni ekiplerinden Ümraniyespor'a konuk oluyor. Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak mücadele saat 21:00'da başlayacak. Peki Ümraniyespor Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray'ın ilk 11'i belli oldu mu? Ümraniyespor Galatasaray maçını canlı takip et. İşte haftanın açılış maçıyla ilgili tüm detaylar...

Süper Lig'de 3. haftanın açılış maçında Galatasaray, Ümraniyespor'a konuk olacak. Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak mücadele saat 21:00'da başlayacak. Peki maçı kim yönetecek ve hangi kanaldan yayınlanacak? Ümraniyespor - Galatasaray maçını hakem Ali Şansalan yönetecek. Karşılaşma beIN Sports 1 HD ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. beIN Sports'a üyeliği olmayan spor severler ise canlı anlatımını haberimizden takip edebilir.

Ümraniyespor ile Galatasaray tarihinde ilk kez karşılaşıyor

Süper Lig'in 3. haftasında oynanacak Ümraniyespor - Galatasaray karşılaşmasında taraflar tarihlerinde ilk kez karşı karşıya gelecek. Galatasaray ile 84 yıllık tarihinde Süper Lig'deki ilk sezonunu geçiren Ümraniyespor, ligde ilk kez karşı karşıya gelecek.

Sezona teknik direktör Okan Buruk yönetiminde giren sarı-kırmızılı ekip, ilk haftada deplasmanda Fraport TAV Antalyaspor'u 1-0 yenerken, evindeki ikinci hafta mücadelesinde Bitexen Giresunspor'a aynı skorla mağlup oldu. İlk 2 haftayı 3 puanla kapatan Galatasaray, 10. sırada yer alıyor. Tarihinde ilk kez Süper Lig'de mücadele eden Ümraniyespor ise oynadığı 2 maçta bir beraberlik ve bir yenilgi sonunda bir puan elde etti. Ümraniyespor aldığı bir puanla haftaya 13. sırada girdi.

Galatasaray'da 2 eksik

Galatasaray'da takımdan ayrı düz koşulara yeni başlayan Dubois ile kısa bir süre önce adalesinden sakatlanan Fredrik Midtsjö, kadroda yer alamayacak. Ev sahibi Ümraniyespor'da ise herhangi bir eksik bulunmuyor.

22 bin Galatasaray taraftarı bekleniyor

Saat 21:00'da başlayacak maç için binlerce Galatasaray taraftarı maçın oynanacağı Atatürk Olimpiyat Stadyumu'na erken saatlerde hareket etti. Sarı-kırmızılı taraftarların yaklaşık 22 bin sayıyla birlikte takımlarına destek vermesi bekleniyor.

Ümraniyespor'un muhtemel ilk 11'iSerkan Kırıntılı, Göksu, Allyson, Glumac, Lenjani, Oğuz, Avounou, Mrsic, Geraldo, Del Valle, BettaiebGalatasaray'ın muhtemel ilk 11'iMuslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Van Aanholt, Torreira, Oliveira, Emre Akbaba, Yunus, Kerem, Seferovic.



Çok Okunanlar

2024-09-23 10:23:01