Spor >> Yeni Şafak Spor


Trabzonsporlu taraftar tribünde kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti


Link [2022-02-14 01:11:15]



Süper Lig’in 25. haftasında Trabzonspor sahasında Konyaspor ile karşılaştı. Müsabakanın ilk yarısında bordo-mavili takımın 13. dakikada Edin Visca’nın ayağından bulduğu ilk golün ardından maraton tribünde karşılaşmayı izleyen Eyüp Yusuf (45) isimli şahıs golün heyecanına dayanamayarak kalp krizi geçirdi.

Hemen ambulans ile yakındaki Yıldızlı Medicalpark Hastanesi’ne kaldırılan Eyüp Yusuf burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Yusuf’un evli ve 3 çocuk babası olduğu öğrenildi.

Bu olayın ardından Trabzonspor resmi sosyal medya hesabından baş sağlığı mesajı yayınladı.

Trabzonspor'un yayınladığı başsağlığı mesajı şu şekilde:

"Başımız sağ olsun | İ.H Konyaspor maçı esnasında tribünde kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırılan taraftarımız Eyüp Yusuf’un hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz.

Taraftarımıza Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve camiamıza başsağlığı dileriz."

TFF'den vefat eden Trabzonsporlu taraftar için başsağlığı mesajıTFF'nin internet sitesinden yapılan açıklamada, "Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu 25. haftasında bugün oynanan Trabzonspor-İttifak Holding Konyaspor maçında, tribünde rahatsızlanan ve hastaneye kaldırılan Trabzonspor taraftarı Eyüp Yusuf'un vefat ettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Merhum taraftara Allah'tan rahmet; ailesi ve Trabzonspor camiasına başsağlığı dileriz" denildi.

Trabzonspor Kulübü, Konyaspor ile oynanan karşılaşmada bir taraftarının kalp krizi geçirdiğini ve hayatını kaybettiğini açıkladı Trabzonspor taraftarı olan Eyüp Yusuf'a Allah'tan rahmet, kederli ailesine ise başsağlığı diliyoruz.

— Yeni Şafak Spor (@yenisafakspor) February 13, 2022

Çok Okunanlar

2024-09-28 12:29:13