Spor >> Yeni Şafak Spor


Trabzon'da turu geçeriz


Link [2022-08-18 10:56:22]



Ülkemizi Şampiyonlar Ligi'nde temsil etmek isteyen Trabzonspor, play-off turunda önceki akşam Danimarka ekibi Kopenhag ile yaptığı karşılaşmada sahadan 2-1'lik mağlubiyetle ayrıldı.

Alınan sonuç skor olarak keyifleri kaçırsa da sergilenen oyun ve ortaya konulan mücadele, tur adına umut verdi. Bordo-mavili taraftarlar ve camia Trabzon'da yapılacak rövanş karşılaşmasında turu geçeceklerine inanırken, Trabzonsporlu futbolcuların da 24 Ağustos'ta oynanacak ikinci karşılaşmaya kitlendikleri öğrenildi. Takımın kaptanı Uğurcan Çakır'ın Kopenhag'dan dönerken uçakta takım arkadaşlarıyla değerlendirme yaptığı kaydedildi.

"Konsantrasyon eksikliği yaşamış olabiliriz"

26 yaşındaki başarılı eldivenin, "Skor olarak geriye düşmüş olabiliriz ancak oyun olarak herkese rakibimizden daha etkili olduğumuzu gösterdik. Zaman zaman konsantrasyon eksikliği yaşamış olabiliriz. Bu maçta yaptığımız yanlışları tespit ederek rövanşta bunları tekrarlamadığımız takdirde turu geçeceğimize inanıyorum" dediği kaydedildi.

"Bir golle dirençleri kırılır"

Kaptan Uğurcan Çakır ayrıca, "Yediğimiz gollere baktığımız zaman bize yakışmayan goller yediğimizi söyleyebiliriz. Tabii rakibin de çok sert bir oyunu vardı. Ancak bunlar bu seviyedeki maçlar için bahane olmamalı. Futbolun içinde böyle durumlar her zaman söz konusu Rövanşta çok daha dikkatli olmalı ve konsantrasyonumuzu bir an bile kaybetmemeliyiz. Bir gol bulduğumuz an dirençleri kırılacaktır. Zaten skoru 2-1 yaptıktan sonra bunları gördük. Sahadan beraberlikle bile ayrılabilirdik. İkinci maçta biz bu turu geçeriz" ifadelerini kullandı.

Uğurcan'ın bu tespitlerine takım arkadaşlarının da katıldığı ve Trabzon'daki maçta turu geçmek ve Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledikleri öğrenildi.

🗣️ "Gördüğüm en iyi kaleci Uğurcan, o topta oraya nasıl uzandı, hala anlamış değilim" - Yunus Akgünpic.twitter.com/UsTbLLuQnO

— SPOR (@yenisafakspor) July 13, 2022

Dele Alli'nin sözleşmesindeki detay ortaya çıktı



Çok Okunanlar

2024-09-23 12:23:06