Spor >> Yeni Şafak Spor


Şenol Güneş yeniden Vodafone Park'ta: Tribünlerden karanfiller atıldı


Link [2022-10-30 15:44:22]



3 yıllık aranın ardından Beşiktaş’ın başına tekrar geçen Şenol Güneş, Ümraniyespor karşılaşması öncesinde tribünleri selamlarken tecrübeli çalıştırıcıya çiçekler atıldı.

2015-2019 yılları arasında Beşiktaş’ın başında görev yapan ve bu süreçte 2 şampiyonluk yaşayıp Avrupa’da da önemli başarılar elde eden Şenol Güneş, Valerien Ismael’le yolların ayrılmasının ardından yeniden göreve geldi. Cuma günü Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde gerçekleşen imza töreniyle ikinci kez göreve gelen Güneş, 2 gün sonra ise Vodafone Park’ta taraftarın huzuruna çıktı. Şenol Güneş’in göreve gelmesiyle birlikte Beşiktaş taraftarları maçın biletlerine hücum etti ve karşılaşma öncesinde Güneş’i tribünlere davet etti. Maç öncesinde taraftarları selamlamak için sahaya çıkan Şenol Güneş, tribünleri tek tek gezerken, taraftarlar Şenol Güneş’e çiçek atarak karşılık verdi.

Beşiktaş'ta 200. maçına çıktıAtakaş Hatayspor mağlubiyetinin ardından teknik direktör Valerien Ismael ile yollarını ayıran siyah-beyazlılarda göreve getirilen Şenol Güneş, ikinci dönemine Ümraniyespor önünde start verdi. Bu karşılaşma aynı zamanda deneyimle teknik direktörün siyah-beyazlı takımda 200. resmi maçı oldu. Dört sezon süren ilk döneminde siyah-beyazlı takımın başında 199 resmi maça çıkan Güneş, bu müsabakalardan 117 galibiyet, 46 beraberlik ve 36 yenilgi almıştı.

Şenol Güneş'in Ümraniyespor maçından önceki açıklaması;

"Yeni bir heyecan ve başlangıcım var. Futbol adına güzel şeyler yapmak istiyoruz. Büyük bir takım olarak her maçı kazanmak için çıkacağız."

☀️ Vodafone Park'ta tezahüratlar sonrası Şenol Güneş sahaya çıkarak tribünleri selamladı. Taraftar tecrübeli teknik adama çiçek buketi verdi.pic.twitter.com/wIJQcaCQni

— SPOR (@yenisafakspor) October 30, 2022

Çok Okunanlar

2024-09-21 00:42:27