Spor >> Yeni Şafak Spor


Şenol Güneş imzayı attı


Link [2022-10-28 10:18:23]



Valerien Ismael ile yollarını ayıran Beşiktaş'ta takım yeniden Şenol Güneş'e emanet edildi.

Siyah-beyazlı kulüpten Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamada, "Profesyonel Futbol Takımımızın Teknik Direktörlüğü konusunda Sayın Şenol Güneş ile 28.10.2022 (bugün) tarihinden başlamak üzere 2023-2024 sezonu sonuna kadar anlaşmaya varılmıştır" denildi.

2015-16 ve 2016-17 sezonlarında Beşiktaş'ı şampiyonluğa taşıyan deneyimli teknik adam, kendisini yeniden siyah-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imzayı atıyor.

Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde öne çıkanlar şöyle:

Ahmet Nur Çebi

"Bugün, Beşiktaş taraftarının uzun süreden beri beklediği hocamız Sayın Şenol Güneş'i huzurlarınızda imzaya davet ettik. O da bizimle çalışmayı kabul etti. Valerien Ismael'e de teşekkürlerimi iletiyorum. Hedefimiz her zaman şampiyonluktur. Bu sene de şampiyonluğu kovalayacağımızı herkesin öğrenmesini istiyorum."

Şenol Güneş

"Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Bana bu şansı veren tüm Beşiktaş yönetimine teşekkür ediyorum. Son dönemde gördüğüm aşırı ilgi ve sevgiden dolayı taraftarlara teşekkür ediyorum. Demek ki önceki birlikteliğimizde ortaya iyi şeyler koymuşuz. Eksiklerimiz de oldu. Ancak bana verilen sevgi, aramızdaki ilişkiyi gösteriyor. Şartların buraya gelmesini ne şartlar ne de yönetim istemezdi. Zaman zaman futbol takımlarında değişiklikler olabiliyor. Bundan önce çalışan tüm teknik heyete, başta Valerien Ismael'e teşekkür ediyorum."

"Dün itibarıyla ilk konuşmayı yaptık. Sonra da akşam konuştuk. Bunları anlatmak zorundayım, çünkü hakkımızda çok yazıp çiziliyor. Türk futbol kamuoyuna açık ve net bilgiyi vermek durumundayız. Yoksa bu dalgada biz de boğulup gideriz."



Çok Okunanlar

2024-09-21 03:27:09