Spor >> Yeni Şafak Spor


Ferdi Kadıoğlu'ndan sözleşme itirafı: Fenerbahçe'de kalacak mı?


Link [2022-02-18 13:51:08]



Fenerbahçe'de kötü gidişat devam ediyor. Sarı-lacivertli takım, UEFA Konferans Ligi Play-Off Turu ilk maçında sahasında Slavia Prag'a 3-2 yenildi.

Fenerbahçeli futbolcu Ferdi Kadıoğlu mücadele sonrasında yaptığı açıklamada Prag’da durumu değiştireceklerini söylerken, sezon sonunda bitecek olan sözleşmesi hakkında da konuştu. Kadıoğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"Hala hayattayız"

"Zor bir rakibe karşı oynadık ama hala hayattayız. İlk yarıda işlerimizi kendimiz için zorlaştırdık. Golleri rakibe biz hediye ettik. İkinci yarıya çok iyi başlamıştık 1-1’i bulduk ama rakibimiz öne geçti. Önümüzdeki hafta bu durumu Prag’da değiştirebileceğimizi düşünüyorum. Taraftarlarımızın bugün bana gösterdiği destekten dolayı minnettarım."

"Menajerim görüşüyor""Kontrat ile olan konuları menajerim takip ediyor. Ben Fenerbahçe için elimden geleni yapıyorum. Bu sene çok farklı pozisyonda oynadım ama hangi pozisyonda oynadığım fark etmez. Hocamız bana o özgürlüğü veriyor. Hangi pozisyondan oynarsam oynayayım hocamız bana o güveni veriyor. Nerede, hangi pozisyonda oynamamın önemi yok."

Fenerbahçe taraftarı yıldız futbolcuyu sildi: Topu her ayağına aldığında ıslıklandı

İsmail Kartal: Taraftarların sağ duyulu olması lazım

Fenerbahçe ile Ferdi Kadıoğlu sözlü anlaşmaya vardı. Oyuncunun şu an için birinci önceliği kulüpte kalmak. Aynı zamanda yeni hocanın belli olmasını da bekliyorlar. Ferdi'ye yurt dışından tekliflerin olduğu doğru. Resmi sözleşme gecikirse, diğer kulüplerin de şansı artabilir.

— Ömer Çelikbaşlı (@omercelikbasli) February 10, 2022

Çok Okunanlar

2024-09-28 08:31:20