Yaşam >> Yeni Şafak Hayat


Ermeni diasporası bu kez de THY'yi öven Morgan Freeman'ı hedefe koydu


Link [2022-02-15 11:51:11]



Tüm dünyada herkesin sevdiği ve tanıdığı ünlü oyuncu Morgan Freeman, Türk Hava Yolları'nın reklamını kişisel Twitter hesabından paylaşarak THY'ye övgüler yağdırdı.

Kişisel hesabından övgüler yağdırdı

Freeman, "Hiçbir havayolu @turkishairlines'dan daha fazla ülkeyi birbirine bağlamıyor - ve bu yılki Super Bowl (Amerikan Futbolu Ligi) reklamı için onlarla yeniden bağlantı kurmak harikaydı. #Pangea #SuperBowlLVI" paylaşımını yaptı.

No airline connects more countries than @turkishairlines - and it was great to reconnect with them for this year’s Super Bowl commercial. #Pangea #SuperBowlLVI pic.twitter.com/BTdJ1v9eDn

— Morgan Freeman (@morgan_freeman) February 14, 2022 ERMENİ DİASPORASININ PROPAGANDA ORGANI ANINDA HEDEFE KOYDU

ANCA ismindeki ABD merkezli ırkçı Ermeni propaganda organı, anında ünlü oyuncu Morgan Freeman'ı hedef tahtasına oturtarak sosyal medya linci başlattı.

ANCA aynı zamanda THY'yi boykot etme çağrısında da bulundu. Boykot çağrısı yapıldı

ANCA, hayal ürünü ve provokatif paylaşımında '“Buraya korku getiriyor” - #TurkishAirlines, terörist paralı askerlerini dünyanın dört bir yanındaki çatışmalara götürüyor, burada Erdoğan'ın vekalet savaşlarıyla savaşıyor, ateşlere yakıt döküyor ve masum sivillerin üzerinde akılalmaz acıları ve ölümleri simgeliyor.' ifadelerine yer verdi.

“Bringing fear to here” - #TurkishAirlines ferries terrorist mercenaries to conflicts across the globe, where they fight Erdogan’s proxy wars, pouring fuel on fires and visiting untold suffering and death on innocent civilians. https://t.co/jUAPYp5Gbd pic.twitter.com/PvFAmOdT49

— ANCA (@ANCA_DC) February 14, 2022

Galeri: THY'nin reklam yüzü Morgan Freeman kimdir?



Çok Okunanlar

2024-09-23 06:30:27