Spor >> Yeni Şafak Spor


Canlı Anlatım: Alanyaspor-Giresunspor


Link [2022-10-02 15:26:20]



Süper Lig'in 8. haftasında Alanyaspor-Giresunspor karşı karşıya geliyor. Saat 14.30'da Kırbıyık Holding Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma beINSPORTS2'den naklen yayınlanacak.

Maçı Tugay Kaan Numanoğlu yönetecek. Yardımcılıklarını Süleyman Özbay ile Salih Mazlum yapacak. Maçın VAR Hakemi Emre Malok, AVAR Hakemi ise Hakan Ceylan olacak.

Alanyaspor'da tedavileri devam eden Ivan Cavaleiro, Erencan Yardımcı, Yusuf Özdemir ile bireysel anteramanları süren Zinedine Ferhat, Famara Diedhiou ve Mert Yusuf Torlak, Giresunspor maçı kadrosunda yer almıyor.

Öne çıkan notlar

Giresunspor'u konuk ettiği son üç resmi maçı kaybetmeyen Alanyaspor(2G 1B), tek beraberliğini 2017-18 sezonunda Türkiye Kupası'nda aldı. Kazandığı iki galibiyeti ise lig karşılaşmalarında gol yemeden elde etti.Giresunspor'un geçen sezon Süper Lig'de hem iç sahada hem de deplasmanda mağlup olduğu beş rakibinden biri Alanyaspor'du.11'ler belli olduAlanyaspor: Runarsson, Furkan, Umut, Efecan, Targhalline, Fatih, Rassoul, Pereira, Balkovec, Ahmed Hassan, DoumbiaGiresunspor: Onurcan, Hayrullah, Arias, Perez, Alper, Campuzano, Murat Cem, Görkem, Serginho, Sainz, Bajic

Çok Okunanlar

2024-09-22 01:05:38