Spor >> Yeni Şafak Spor


Beşiktaş taraftarı Valerien Ismael'i istifaya çağırdı


Link [2022-10-24 22:18:21]



Beşiktaş, Süper Lig'in 11. haftasında konuk olduğu Hatayspor'a 2-1 mağlup oldu. Ligde oynadığı son 6 maçtan sadece 1 galibiyet alabilen siyah-beyazlı ekipte uzun süredir tartışma konusu olan teknik direktör Valerien Ismael, taraftarlar tarafından şiddetli bir şekilde istifaya davet edildi.

Yeni Hatay Stadyumu'nda maç sonu otobüse binerken deplasmana giden Beşiktaşlı taraftarlar tarafından yuhalanıp istifaya davet edilen Valerien Ismael'e, sosyal medya üzerinden de istifa çağrısı yapılıyor.

İşte spor yazarlarının Valerien Ismael'i istifaya çağırdığı paylaşımları:

Büyük takımda 6 maçtan sadece 1'ini kazanırsan değil İsmael, Ancelotti olsan, Beşiktaş yönetimi dışında herkes tarafından tartışılırsın!

— Ergin Aslan (@erginaslan) October 24, 2022

Valerien Ismael şimdi defolup gidebilirsin. Sana Beşiktaş çok büyük geldi. Seni getirenleri, plan proje diyenleri de unutmadık. Taraftarın Sergen Yalçın tezahüratı zaten net mesajını verdi. Burası Beşiktaş bundan sonra alayına gider. Hiç kimse milyonlarca Beşiktaşlıyı üzemez.

— Bülent USLU (@bulentuslu1903) October 24, 2022

Antrenman bilimine inancı, fizik gücü yüksek takım vaadi, Sivas, K.Gümrük maçlarındaki ön alan presi ve oyun ışığı nedeniyle, İsmael'den erken vazgeçilmemesi gerektiğini düşünüyordum. Artık düşünmüyorum.Çünkü oyun geriye gidiyor. Üzgünüm hocam, Beşiktaş bunu kabul etmez.

— Fırat Günayer (@firatgunayer) October 24, 2022 Valerien Ismael istifa edecek mi? Valerien Ismael istifa etti mi?

Beşiktaş'ın Valerien Ismael ile 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Tecrübeli çalıştırıcı ise takımda kalmayı ve kısa bir süre içerisinde toparlanmayı düşünüyor. Beşiktaş yönetimi ise taraftarın tepkisine kulak vererek, Valerien Ismael ile yollarını ayırmayı planlıyor.



Çok Okunanlar

2024-09-21 05:42:26