Spor >> Yeni Şafak Spor


Beşiktaş - Karagümrük (CANLI)


Link [2022-08-21 19:48:20]



Beşiktaş, Süper Lig'in 3. haftasında Vavacars Fatih Karagümrük'ü ağırlıyor. Vodafone Park Stadyumu'nda oynanacak mücadele saat 21:45'te başlayacak. Mücadelenin başlamasınaysa kısa bir süre kala kullanıcılar bu maçın hangi kanalda yayınlanacağını araştırmaya başladı. Peki Beşiktaş Karagümrük maçı saat kaçta ve hangi kanalda? Beşiktaş ile Karagümrük'ün ilk 11'i belli oldu mu? İşte tüm detaylar...

Beşiktaş - Karagümrük maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Beşiktaş - Vavacars Fatih Karagümrük maçı, 21 Ağustos Pazar günü (Bugün) saat 21:45'te. Karşılaşma beIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Beşiktaş Karagümrük maçının hakemi Arda Kardeşler kim?

Beşiktaş - Karagümrük mücadelesini hakem Arda Kardeşler yönetecek. Kardeşler'in yardımcılığını Serkan Olguncan ve Hakan Yemişken yapacak.

Peki Arda Kardeşler kimdir?

Arda Kardeşler, 3 Ocak 1988'de Bursa'da doğdu. Uludağ Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Eski Bursasporlu millî kaleci Eser Kardeşler'in oğlu olan Arda Kardeşler, aynı zamanda kaleci Erce Kardeşler'in de kardeşi. 5 sene Mühendis olarak çalışan Arda, günümüzde profesyonel hakem olarak kariyerini sürdürüyor. 2016 yılında Zuhal Varol ile evlendi.

Beşiktaş Karagümrük maçının ilk 11'leri belli oldu mu?

Beşiktaş - Karagümrük maçının başlamasına kısa bir süre kala her iki takımın da muhtemel ilk 11'i belirgin bir hal almaya başladı. İşte son gelen bilgilere göre iki takımın muhtemel ilk 11'i:

Beşiktaş'ın muhtemel Karagümrük 11'iErsin, Rosier, Necip, Saiss, Masuaku, Gedson Fernandes, Salih, Berkay, Muleka, N'Koudou, Weghorst.Karagümrük'ün muhtemel Beşiktaş 11'iViviano, Biraschi, Burak Bekaroğlu, Emir Tintiş, Caner Erkin, Borini, Ricci, Shukurov, Münir Mercan, Ozdoev, Diagne.



Çok Okunanlar

2024-09-23 08:24:36