Ekonomi >> Yeni Şafak Ekonomi


Bakan Karaismailoğlu müjdeyi verdi: Altı ilçe birbirine bağlanıyor


Link [2022-09-06 17:02:20]



Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı bünyesinde hazırlanan ve vatandaşların açılış için gün saydığı, İstanbul Havalimanı-Eyüp (Göktürk)- Kağıthane-Gayrettepe, Pendik-Tavşantepe-Sabiha Gökçen ve Başakşehir-Çam ve Sakura Hastanesi-Kayaşehir Metro Hattı çok yakında halkın hizmetine açılacak.

BAKANLIK BÜNYESİNDE 3 YENİ METRO AĞI AÇILACAK

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı İstanbul'u demir ağlarla örmeye devam ediyor. 16 milyon İstanbullunun daha konforlu ve hızlı ulaşım yapmasını sağlayacak 3 metro hattında daha sona geliniyor.

Twitter hesabından yapısı tamamlanmak üzere olan metro hatları hakkında bilgi veren, Bakan Adil Karaismailoğlu, "Devasa metro ağımızın araçları hazır." dedi.

6 ilçeyi birbirine bağlayan metro hatlarının 69 KM'lik bir ağ oluşturduğunu belirten Bakan Adil Karaismailoğlu, araçların hazırlandığını belirtti.

🚇Gayrettepe➡️ Kağıthane➡️ Eyüp (Kemerburgaz-Göktürk)⬇️İstanbul Havalimanı✈️⬆️Arnavutköy ⬅️Başakşehir ⬅️Küçükçekmece (Halkalı) 🚇📌6 ilçe birbirine bağlanıyor! 📌Toplam 69 km!Devasa METRO ağımızın araçları hazır! pic.twitter.com/FlgIXapSka

— Adil Karaismailoğlu (@akaraismailoglu) September 6, 2022

Çok Okunanlar

2024-09-24 00:32:54