Yerel >> Yalova Çizgi - Akkent Gazetesi


YOSK'A, MAÇ ÖNCESİ JEST


Link [2022-02-13 04:55:24]



Büyük Birlik Partisi(BBP) Merkez İlçe Başkanı ve Yalova Kartalları Derneği Başkanı Cem Fikri Danayiyen, Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Liginde Play-Off savaşı veren Yalova Ortopedikler Spor Kulübü(YOSK) oyuncularıyla kahvaltıda buluştu.

Pazar günü deplasmanda Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT takımıyla zorlu sınav verecek olan YOSK, Cem Fikri Danayiyen'in verdiği kahvaltı da moral depoladı.

Büyük Birlik Partisi(BBP) Merkez İlçe Başkanı ve Yalova Kartalları Derneği Başkanı Cem Fikri Danayiyen,’ Yalova’mızın tarihi başarılarla dolu olan Yalova Ortopedikler Spor Kulübü’yle bir araya gelmekten mutluluk duydum. Pazar günü oynayacakları Antalya maçında kendilerine başarılar diliyorum. İnşallah Play-Off’a kalarak bizleri mutlu edecekler. Aldığı zorlu görevlerde ilimizi temsil eden Alpaslan başkanımıza da başarılı çalışmalar diliyorum’ dedi.

YOSK kaptanı Ahmet Mencik,’ Öncelikle Büyük Birlik Partisi(BBP) Merkez İlçe Başkanı ve Yalova Kartalları Derneği Başkanı Cem Danayiyen’e teşekkür ediyoruz. Zorlu Antalya maçınız öncesinde bir araya gelerek moral verdi. İnşallah alacağımız galibiyetle hem onu hem bize destek verenlerin yüzünü güldüreceğiz inşallah’ diye konuştu.



Çok Okunanlar

2024-09-20 14:42:38