Yerel >> Yalova Çizgi - Akkent Gazetesi


YALOVA'YA, KISA SÜREDE 'ŞİMŞEK' ÇAKTI!


Link [2022-02-01 14:31:25]



KISA sürede partisinin kadın kollarını son derece aktif hale getiren, Yalova halkının da sevgisini kazanmayı başaran Yalova AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Av. Selihan Dicle Şimşek ve ekibi, ilde kadın kollarının farkını hissettiriyor.

Hemen hemen her organizasyona katılan, çat kapı ziyaretlerine ara vermeden devam eden, yaşlı ve çocuk demeden çalışmalarını sürdüren İl Kadın Kolları Başkanı Selihan Dicle Şimşek,' Göreve geldiğimiz gün arkadaşlarımız ile 'Bismillah' diyerek yola çıktık. Durmadan, yorulmadan çalışmalarımızı başlattık. Bugün geldiğimiz noktada Yalova halkının sevgisini kazandık, gönüllerine girdik. Girmeye de devam edeceğiz. Bizler korkak siyaset yapanlardan olmadık, olmayacağız. Güçlü liderimiz, Sayın Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın arkasında dimdik duracağız.' dedi.

YALOVA halkından gördükleri ilgi ve alaka için de teşekkür eden Başkan Şimşek,' İl Kadın Kolları teşkilatımızın tamamı hemen hemen her gün bir eve konuk oluyor. Bir aileyi ziyaret ediyor, dertlerine ortak olarak istek ve taleplerini dinliyoruz. Taleplerin çözümü noktasında çalışmalarımızı yapıyoruz. Bizlere gösterilen ilgi ve alakaları için Yalova halkımıza ayrıca teşekkür ediyorum. Benimle beraber il kadın kolları yöneticilerimize ve teşkilat mensubu üyelerimize de ayrıca teşekkür ederim.' diye konuştu.



Çok Okunanlar

2024-09-20 19:41:18