Yerel >> Yalova Çizgi - Akkent Gazetesi


YALOVA'DA 'MİLLET İTTİFAKININ ADAYI' HANGİ PARTİDEN ÇIKMALIDIR ?


Link [2022-03-12 14:58:02]



SEÇİMLERİN yaklaşmasıyla birlikte Yalova'da dilden dile 'Millet ittifakının Milletvekili adayı ve belediye başkan adayının' İYİ parti'den çıkması gerektiği konuşulmaya başlandı.

Ülke siyasetinde günden güne oyunu arttırmaya devam eden İYİ partinin olduğu kaçınılmazken, Yalova'da CHP'nin muhalefet görevinde eksik kaldığını ve belediyede gerçekleşen yolsuzluk operasyon davalarının da süreci etkilemesiyle ile birlikte, yaşanılan olayların ibreyi İYİ partiye çevirdiğini ve CHP'ye nazaran İYİ partinin Yalova'da daha iddialı olduğunu belirten vatandaşlar vekil ve özellikle belediye başkan adayının İYİ partiden çıkması gerektiği konuşuluyor.

İYİ PARTİNİN KAZANMA OLANAĞI DAHA YÜKSEK

İYİ Partiden güçlü bir aday ile belediyeyi ve vekillikleri alabileceklerini de belirten bazı vatandaşlar ise,' İYİ Parti ülke siyasetinde oy oranını yükselten en önemli partilerin başında gelmektedir. Eski belediye başkanlarından Barbaros Binicioğlu'nun Demokrat Partiye katılması ile birlikte il siyasetinde dengeler tekrar değişti. Gene güçlü bir Gelecek Partisi ve DEVA partisi de göz ardı edilemez. Eski belediye başkanlarından Yakup Koçal'ın ise ilerleyen dönemde İYİ partiye katılacağı ve milletvekili adayı olacağı iddia ediliyor. CHP'nin yaşanılan olaylar nedeniyle Yalova'da yıprandığı aşikardır. İYİ partiden güçlü milletvekili adayı ve belediye başkan adayı çıkarılırsa kazanma ihtimali CHP'ye oranla daha yüksektir.' sözlerine yer verdiler.



Çok Okunanlar

2024-09-20 09:49:25