Yerel >> Yalova Çizgi - Akkent Gazetesi


YALOVA'DA KAAN PROJESİ BAŞLATILDI


Link [2022-03-21 19:43:42]



Özel güvenlik görevlilerinin emniyet mensupları ile daha etkin şekilde çalışmasını sağlamak amacıyla İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan Genel Kolluk-Özel Güvenlik İşbirliği ve Entegrasyonu (KAAN) Projesi kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Yalova’da görev yapan özel güvenlik personeline eğitim verildi.

Yalova Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılan KAAN Projesi kapsamında başlatılan eğitim, bir gün süreyle devam edecek. Eğitim programının açılışına Vali Muammer Erol, İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu, Jandarma İl Komutanlığı yetkilileri, ilgili emniyet personeli ve çok sayıda özel güvenlik personeli katıldı. Polis Başmüfettişi İlyas Aşkınoğlu, KAAN Projesi ile ilgili sunum gerçekleştirdi.

2022 yılı itibariyle KAAN uygulamasını kurumsal hale getirerek sürdürülebilir kılmak ve aynı zamanda var olan etkinliği ve verimliliği artırmak amacıyla özel güvenlik izni alınan tüm noktalarda görev yapan özel güvenlik görevlileri, güvenlik yöneticileri, güvenlik sorumluları ile uygulamada kapsamında kendileri ile iş birliği içerisinde görev yapacak olan genel kolluk personeline Özel Güvenlik Şube Müdürlüğü koordinesinin hazırladığı proje kapsamında eğitimden geçti.



Çok Okunanlar

2024-09-20 05:55:03