Yerel >> Yalova Çizgi - Akkent Gazetesi


YALOVA'DA HİZMETE GİRDİ


Link [2022-02-13 09:19:27]



YALOVA'nın genç girişimcilerinden Metehan Çamçınarlı ve annesi Funda Çamçınarlı'nın işletmeciliğini yaptığı Yalova Auto Kale Oto Ekspertiz ve Raporlama Merkezi, protokolün katılımıyla açılışını gerçekleştirdi.

Bayraktepe Mahallesi Yalova Bursa yolu üzeri 1. km no:78/A Önder Plaza adresinde hizmet verecek olan Yalova Auto Kale Oto Ekspertiz ve Raporlama Merkezi İşletmecisi Metehan Çamçınarlı,' Açılışımıza katılarak bizleri onurlandıran Yalova Valisi Muammer Erol, Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, Yalova eski Belediye Başkanı Yakup Koçal, AK Parti, MHP, CHP, DEVA, İYİ Parti İl Başkanları ve yönetimine, Auto Kale Genel Müdürü Hakan Satılmış ve bizleri mutlu günümüzde yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza ayrı ayrı teşekkür ederiz.' dedi.

EKSPERTİZİ BİZE UĞRAMADAN YAPTIRMAYIN Uzman ekip tarafından ekspertiz yapıldığını söyleyen Türkiye’nin İlk Kadın Ekspertiz İşletmecisi Funda Çamçınarlı, 'Yalova’nın en büyük ve en kapsamlı oto ekspertiz firmasını kurmaktan onur duyuyoruz. Hedefimiz araç alım satım sürecinde hem alıcıyı hem satıcıyı koruyarak sağlıklı bir ticaretin gerçekleşmesidir. Ekspertiz mi yaptırmak istiyorsunuz bize uğramadan yaptırmayın. Kaporta ve boya kontrolü, motor ekspertizi, araç alttakım kontrolü, fren testi, süspansiyon ve yanal kayma testi, beyin kontrolü ve tüm ekspertiz raporlarının alanında uzman ustalarımız tarafından yapıyoruz. Sizin de aklınızda soru işareti kalmasın istiyorsanız bize uğramanız yeterli.' diye konuştu.



Çok Okunanlar

2024-09-20 14:56:33