Yerel >> Yalova Çizgi - Akkent Gazetesi


YALOVA TEMA’DAN KADIKÖY BELEDİYE BAŞKANI MEHMET ŞAHİN’E ZİYARET


Link [2022-02-04 00:31:29]



TEMA Vakfı Yalova İl Temsilcisi Arzu Demir ve İl Temsilci Yardımcısı Özcan Demir Kadıköy Belediye Başkanı Mehmet Şahin’i ziyaret ederek Hayrettin Karaca’ nın adının Kadıköy’de bir parka verilmesi konusunda dilekçe sundu.

Belediye Başkan Yardımcısı Gökçen Şahin Eroğlu ile birlikte TEMA ekibini kabul eden Başkan Mehmet Şahin ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Arzu Demir, Mehmet Şahin’e 11 Eylül 1992 yılında Hayrettin Karaca tarafından kurulan TEMA Vakfının hem ülke genelindeki hem de Yalova’daki faaliyetleri konusunda bilgiler aktarırken, geçtiğimiz Şubat ayında vefatının 2. yıldönümünü andıkları Toprak Dedenin Yalova’nın dört bir yanında adını ve anısını yaşatmayı hedeflediklerini dile getirdi. Kadıköyde’de bir parka Toprak Dede’nin adının verilmesini arzu ettiklerini dile getiren Demir, bununla ilgili dilekçelerini de Başkan Şahine sundu. Başkan Şahin Kadıköy’de gerçekleştirilecek Çevre Farkındalık etkinliklerinde ortak hareket etme arzusunu dile getirdi.

Başkan Şahin’le Kadıköy’e ilişkin pek çok konuda da karşılıklı güzel sohbetler gerçekleştiren Arzu Demir Mehmet Şahin’e Meşe Kitabı ile Yaprak rozetini takdim ederken nazik ev sahipliği için Başkan Mehmet Şahin’e teşekkürlerini ifade etti.



Çok Okunanlar

2024-09-20 19:41:38