Yerel >> Yalova Çizgi - Akkent Gazetesi


YALOVA ORTOPEDİKLER SPOR KULÜBÜ, ŞAMPİYONLUĞU HEDEFLİYOR


Link [2022-03-15 01:19:36]



Tekerlekli Sandalye Basketbol Kulüpler Birliği ve Yalova Ortopedikler Spor Kulübü Başkanı Alpaslan Erkoç, Akkök Holding’e ve Karaderili Şirketler Grubu’na spora verdiği destek için teşekkür etti.

Mado Kafe’de kahvaltı etkinliği düzenleyen Erkoç, Mado Kafe işletme sahibi Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Sabahattin Çetin’e de kendilerine verdiği destek için teşekkür etti.

DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR

Küçük bir şehrin büyük bir takımı olma yolunda her geçen gün daha sağlam adımlar attıklarını ifade eden Kulüp Başkanı Alparslan Erkoç, “Kulübümüzü daha fazla tanıtıp şehrimizde yaşayan engelli vatandaşlarımızın toplumdaki yerini daha da sağlamlaştırmak istiyoruz.

10 yılı aşkın bir süredir Süper Lig’de şehrimizi, Avrupa’da ise ülkemizi temsil etmenin gururunu yaşıyoruz. Bizi sahiplenen ve destek olan Akkök Holding’e ve Karaderili Şirketler Grubu’na çok teşekkür ediyorum” dedi. Hedeflerinin Süper Lig play-off’larına kalmak olduğunu kaydeden Erkoç, “Süper Lig şampiyonu olmak, Şampiyonlar Ligi’nde kalmak istiyoruz. En büyük hayalimiz ise Şampiyonlar Ligi kupasını şehrimize getirmek. Bugün ülkemizde 10 milyon engelli yaşıyor. Türkiye’deki 64 tane tekerlekli sandalye takımına yönelik projelerimiz var. Sayın Cumhurbaşkanımız engelli vatandaşlarımıza elinden geldiğince destek veriyor. Spor Bakanlığı da engelli sporuna destek veriyor. Bunlar bizi mutlu ediyor. AK Parti Yalova Milletvekilimiz Ahmet Büyükgümüş ile birlikte hayata geçireceğimiz bir projemiz var. Aynı şekilde Yalova Belediye Başkan Vekilimiz Mutafa Tutuk ile birlikte engelli bir çocuğumuzu sevindirdik. Onu hem spora hem de topluma kazandıracağız” şeklinde konuştu. Alpaslan Erkoç, ayrıca Yalova Ortopedikler Spor Kulübü Antrenörü Murat Saltan’ın Tekerlekli Sandalye Basketbol Milli Takım Antrenörlüğe getirildiği bilgisini paylaştı.



Çok Okunanlar

2024-09-20 07:37:43