Yerel >> Yalova Çizgi - Akkent Gazetesi


YALOVA İLÇELERİNDE 18 MART TÖRENLERİ


Link [2022-03-18 18:07:19]



Yalova'nın ilçelerinde, 18 Mart Çanakkale Zaferinin 107. yılı ve Şehitleri anma töreni yapıldı. Törenler Atatürk büstü önüne Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığının çelenkleri sırası ile konuldu. Daha sonra saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunarak devam etti.

ÇINARCIK’TA 18 MART ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİ ANMA TÖRENİ

Çınarcık’ta 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri anma töreni yapıldı. Çanakkale Zaferi’nin 107. yıl dönümü nedeni ile Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törene; Çınarcık Kaymakamı Cemil Aksak, Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, Çınarcık Belediye Başkan Vekili Nizamettin Balkaya, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Koçak, İlçe Emniyet Müdürü Eyyüp Mol , ilçedeki kamu kuruluşlarının mülki ve idari amirleri, sivil toplum kuruluşu ve siyasi partilerin temsilcileri katıldı. Atatürk büstü önüne Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığımızın çelenkleri sırası ile konuldu. Daha sonra saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile tören son buldu.

ÇİFTLİKKÖY'DE 18 MART ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİ ANMA TÖRENİ

Çiftlikköy’de 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 107’ıncı yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü etkinlikleri gerçekleştirildi. İlçe meydanında yapılan törende Çiftlikköy Kaymakamı Ömer Bilgin, Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, Çiftlikköy ilçe protokolü ile şehit aileleri ve gaziler ve vatandaşlar katıldı.llçe protokolü ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin katıldığı Anma töreninde İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi. Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, "İnancın, fedakarlığın ve azmin sembolü olan Çanakkale Zaferi'nin 107. yılında vatan ve bayrağı uğruna canını feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere rahmet ve minnetle anıyoruz. Ruhları şâd, makamları âli olsun." dedi

TERMAL'DE 18 MART ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİ ANMA TÖRENİ

18 Mart Çanakkale Şehitlerimizi anma münasebeti ile İlçe Kaymakamı Soner Erol, Belediye Başkanı H. Sinan Acar, İlçe Emniyet Müdürü Rıdvan Demirel, İlçe Jandarma Komutan Vekili Jandarma Teğmen Şeyda Yücekaya, Belediye Meclis Üyeleri ve halkın da katılımı ile çelenk töreni gerçekleştirildi. Tören açılış konuşması ile başlayıp, çelenk bırakılması, saygı duruşu ve istiklal marşı, günün anlam ve önemi anlatan konuşmalar ve şiirler okunarak son buldu.



Çok Okunanlar

2024-09-20 05:34:55