Yerel >> Yalova Çizgi - Akkent Gazetesi


YALOVA EMNİYETİ UYUŞTURUCU OPERASYONU


Link [2022-04-20 20:07:57]



Yalova İl Emniyet Müdürlüğü koordinesinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü; Teknik Takip Analiz ve Değerlendirme Büro Amirliği ile Narkotim Ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda uyuşturucu ele geçirildi.

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü koordinesinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü; Teknik Takip Analiz ve Değerlendirme Büro Amirliği ile Narkotim Ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda uyuşturucu ele geçirildi. Operasyonda narkotik köpeği "Gölge" 3 bin 356 sentetikhap ve 5,83 gram metamfetamin yakaladı.

Yalova Emniyet Müdürlüğü Narkotik ekipleri uyuşturucu madde getirenlere yönelik şok başkanlar düzenledi. Yalova Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Teknik Takip Analiz ve Değerlendirme Büro Amirliği ile Narkotim ekipleri, uyuşturucu suçlarına karışanların yakalanmasına yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürğünü belirttiler.

Yapılan açıklamada " Kente uyuşturucu madde getireceği tespit edilen M.İ.K. ve M.U, Ekiplerin planlı operasyon ve şok baskınları sayesinde bulundukları otomobilde gözaltına alındı. Narkotik köpeği "Gölge"nin desteğiyle otomobil ve şüpheliler üzerinde yapılan aramada, 3 bin 356 adet sentetik ecza hap ve 5,83 gram metamfetamin bulundu. Emniyetteki işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edilen M.İ.K. tutuklandı. M.U. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı." denildi

Öte yandan, Sokak düzeyinde torbacı olarak tabir edilen sokak satıcılarının tespiti ve yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalarda Narkotik ekipleri şüphe üzerine durdurdukları şahıs üzeri ve beraberinde bulunan eşyalarında yapılan aramalarda; 14.09 Gram Metamfetamin Maddesi, 10.52 Gram Sentetik Kannabinoid Maddesi ele geçirildi. Ç.Ç hakkında adli işlem başlatıldı.

Ekiplerin il genelinde düzenlediği diğer operasyon da ise E.A idaresindeki 77 Plakalı araçta yapılan aramalarda; 1 Adet 7,65 Çapında Tabanca,14 Adet fişek, 3,70 Gram Metamfetamin Maddesi ele geçirildi. Yakalanan şahıs hakkında da Adli işlen başlatıldı.



Çok Okunanlar

2024-09-19 04:01:46