Yerel >> Yalova Çizgi - Akkent Gazetesi


YALOVA EMNİYETİ MEYDANDA STAND AÇTI


Link [2022-04-11 04:31:37]



Türk Polis Teşkilatı’nın 177. Kuruluş Yıldönümü ve Polis Haftası etkinlikleri kapsamında 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda bir tören gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende, Atatürk anıtına çelenk sunuldu. Kutlamalar kapsamında Yalova Emniyet Müdürlüğü,Cumhuriyet meydanında stand açarak vatandaşla bir araya geldi.

Kutlamalar, Yalova Valisi Muammer Erol,İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu, Kurum Müdürleri STK ve siyasi partilerin temsilcileri ve il protokolü hazır bulundu.

İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu günün anlam ve önemine ilişkin yaptığı konuşmasında “Her alanda günün gerektirdiği yeniliklere adapte olarak kendini geliştiren ve son teknolojiyi kullanan Polis Teşkilatı, suç oluşmadan suçu önlemeye yönelik yaptığı çalışmalarla, tüm dünyada örnek gösterilen başarılara imza atmaktadır. Türk polisinin, bugüne kadar olduğu gibi, bundan böyle de her türlü zorluğun üstesinden geleceğine, ülkemizin ve vatandaşlarımızın huzuru ve esenliği için var gücüyle çalışacağına olan inancımı özellikle belirtmek istiyorum" diyerek şöyle konuştu.

"Polis Teşkilatımız, her geçen gün mesleğin gerektirdiği donanıma sahip olarak daha da güçleniyor. Vatandaşlarımızın özgürlüğünü kısıtlamadan, güvenliğini ve huzurunu sağlamak için büyük bir özveri ile çalışıyoruz. Genel asayiş uygulamalarımız, yol güvenlik tedbirlerimiz ve trafik uygulamalarımızın yanı sıra, polisi vatandaşla tek bir dokunuşla yakınlaştıran ‘Uyuma, KADES, Kaan’ gibi dijital uygulamalarının başarılı örnekleri ile ‘En İyi Narkotik Polisi Anne, Öncelik Yayaların ve Bi Hareketine Bakar Hayat’ diyerek, Sayın Bakanımız Süleyman Soylu’nun önderliğinde yapılan projelerimizi hep birlikte, hayatımızı daha güvenli bir noktaya taşımak için var gücümüzle çalışıyoruz. 177. kuruluş yıldönümünü kutladığımız, demokratik değerler ışığında ve kanunlar çerçevesinde yalnızca seçilmiş sivil otoritenin emrinde görevini ifa eden Türk Polis Teşkilatımız, 15 Temmuz hain darbe girişimi esnasında halkımız ile birlik ve beraberlik içerisinde demokrasimize ve devletimize sahip çıkarak özverili ve fedakârca, dünya tarihinde ibretle gösterilecek bir destan yazmıştır. Türk milleti kendisine samimi, dürüst ve fedakârca hizmet edenleri hiçbir zaman unutmaz ve bağrına basar. Milletimizin sevgisi bizim için her türlü değerin üzerindedir. "

Törenin sonunda Vali Muammer Erol, İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu’nun eşliğinde Türk Polis Teşkilatı’nın projelerinin yer aldığı stand gezildi. Yalova İl Emniyet müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren çeşitli birimler, Cumhuriyet meydanında açtığı standla Yalovalı vatandaşları bilgilendirerek uygulamalı olarak yapılan suça ve suçlulara yönelik yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulunarak, standı gezen vatandaşların sorularını yanıtladılar.



Çok Okunanlar

2024-09-19 18:59:17