Yerel >> Yalova Çizgi - Akkent Gazetesi


TUTUK'TAN, ANKARA ÇIKARMASI


Link [2022-02-03 05:19:17]



GÖREVE geldiği günden itibaren yaptığı çalışmalar ile kısa sürede Yalova halkının gönlünü kazanan Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk'un oğlu Toprak Tutuk'ta babasının izinden hızla ilerliyor.

Ankara'da önemli temaslarda bulunduklarını belirten Başkan Vekili Tutuk,' Bağlarbaşı Kentsel Dönüşüm projemizle ilgili geçtiğimiz haftalarda sıklıkla buluştuğumuz hemşehrilerimizden gelen sorulara yanıtlar almak adına Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedad Gürgen ile bir araya geldik. Sonrasında oğlum Toprak Tutuk ile birlikte MKYK Üyemiz ve Yalova Milletvekilimiz Ahmet Büyükgümüş'ü ziyaret ederek, Gazi Meclisimizi gezdik.' dedi.

'TUTUK'UN ÇALIŞMALARINI YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ'

Başkan Vekili Tutuk'un oğlu Toprak Tutuk ile fotoğraflarını sosyal medya hesabından yayınlamasının ardından Yalova'lı vatandaşlar,' Çalışkan Belediye Başkan Vekilimiz Mustafa Tutuk'un çalışmalarını halk olarak takdir ediyor ve yakından takip ediyoruz. Başkan Vekili Tutuk'un yeğeni Elif Tutuk'u siyasette görüyoruz. İlerleyen senelerde oğlu Toprak Tutuk'u da siyasette görebiliriz.' sözlerine yer verdiler.



Çok Okunanlar

2024-09-20 19:28:51