Yerel >> Yalova Çizgi - Akkent Gazetesi


TUTUK, GÖNÜLLERİ KAZANMAYA DEVAM EDİYOR


Link [2022-02-20 00:55:36]



YALOVA Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk'un sürekli sokaklarda olması, esnaf ziyaretleri ve vatandaş ziyaretleri Yalova halkının dikkatinden kaçmadı. Yalova'lı vatandaşlar,' Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk'un yakın ilgisinden oldukça memnunuz.' dediler.

KISA SÜREDE ÖNEMLİ İŞLER BAŞARDI

Yalova Belediyesinde kısa sürede önemli işlere Mustafa Tutuk döneminde imza atıldığını söyleyen Yalova halkı,' Belediye Başkan Vekilimiz Mustafa Tutuk farkı kısa sürede Yalova'da hissedildi. Çocuk, genç ve yaşlı demeden kısa sürede gönülleri kazandı. Yalova Belediyesinin borcunu ciddi oranda bitirdi. İcra memurlarının sürekli ziyaret ettiği Yalova Belediyesinden, borçsuz bir belediyeye kavuşturdu. Başkan vekilimize teşekkür ederiz.' dediler.

GENÇLERİN ÇAĞRISINA SESSİZ KALMADI

ÖZELLİKLE pandemi döneminde gençlik konserleri ile Tutuk'un gönüllerini kazandığını söyleyen Yalova'lı gençler,' Pandemi gibi zor bir süreçte Yalova Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Tutuk'tan 'gençlik konseri' talep ettik. Başkan Vekili Tutuk bizim çağrımıza kısa sürede cevap verdi. Yalova olarak pandemi sürecinde gençlik konserleri ile moral bulduk. Zor günlerde bizlerin yanında olan Tutuk'un her zaman yanında olacağız. Pandemi gibi zor bir süreci hep beraber atlattık.' dediler.

ESNAFIN SORUNLARINI VE TALEPLERİNİ YERİNDE DİNLİYOR

ESNAF ile ikili ilişkilerinin iyi olduğunu, esnafın sesine Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk'un her zaman cevap verdiğini belirten esnaflar,' Yalova esnafının çağrısına sessiz kalmıyor. Sorunlarımızı ve taleplerimizi gelip yerinde dinliyor. Tutuk, Yalova'da esnafı etkileyebilecek olan çalışmalar ile ilgili gelip bizleri bilgilendiriyor. Daha önce yaşamadığımız bu tutumu Mustafa Tutuk'un sergilemesi bizlerinde gönlünü kazanmasına neden oluyor. Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk ve ekibine başarılar dileriz.' diye konuştular.



Çok Okunanlar

2024-09-20 12:31:44