Yerel >> Yalova Çizgi - Akkent Gazetesi


TUTUK 'BİSİKLET YOLU' ELEŞTİRİLERİNE SON NOKTAYI KOYDU HABER:EMRE CAN KAZMALI


Link [2022-03-29 11:43:51]



TOKİ- Uygulama Oteli güzergahında yapılacak olan bisiklet yolu açıklamalarına Gazete Akkent'e yaptığı açıklamalarla Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, son noktayı koydu. Başkan Vekili Tutuk Yalova Belediyesinin buhar paralarını eleştiremeyenlerin, halka yapılan hizmeti eleştirir hale geldiğini belirtti.

MÜTEAHHİT FİRMAYA CEZA KESİLDİ

Göreve geldiği an itibarıyla Yalova'nın çehresini kısa sürede değiştirdiklerini, TOKİ - Uygulama Oteli güzergahında ise müteahhit kaynaklı aksamaların olduğunu belirten Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk,' Söz konusu TOKİ- Uygulama oteli güzergahında yapılacak olan bisiklet yolu çalışmalarında müteahhit firma kaynaklı aksamalar oldu. Belediyenin ihale ettiği de bölgede bulunan tabelalarda mevcuttur. İlgili müteahhit firmaya ceza kesildi.' dedi.

NİSAN AYINDA HİZMETE GİRECEK

Söz konusu bisiklet yolunun ise Nisan ayında açılacağını da belirten Başkan Vekili Tutuk,' Bölgede bulunan prefabrikleri yıkıyoruz. Kimse merak etmesin Yalova'mız hak ettiği değere ve hizmete kavuşmaya devam ediyor. Bisiklet yolu asfaltlamaya hazır, asfaltlama çalışmalarımız ise bu hafta içerisinde başlayacak Bölgede ki aydınlatma çalışmalarımızı da tamamladık. Bölgenin peyzaj alan çalışmasını da Yalova Belediyesi olarak biz gerçekleştireceğiz. Bisiklet yolumuz Nisan ayı içerisinde, Yalova'lı vatandaşlarımızın hizmetine girecek. Aydınlatma çalışmalarımızın önemli bölümünü de tamamladık. Yalova'lı hemşehrilerimiz harika bir bisiklet yolu kazanacak.' diye konuştu.

BELEDİYEDE KAYBOLAN MİLYONLARIN HESABINI SORAMAYANLAR..

YALOVA'ya yıllarca hiç hizmet etmeyenleri eleştiremeyenleri de gördüklerini söyleyen Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk,' Biz göreve geldiğimiz dakika itibarıyla Yalova'ya hizmet etmeyi kendimize şiar edindik. İlimize yıllarca hiç hizmet etmeyenleri eleştiremeyenler, gözüyle gördükleri halka hizmeti eleştirir hale geldiler. Kimse merak etmesin Yalova halkına hizmeti arttırarak devam ettireceğiz. Yalova halkımızın buhar olan parasının hesabını soramayanlar, hizmetleri eleştirir hale geldiler. Yalova halkının, yetim hakkının parasının hesabını soramayanlar hizmetlerin hesabının sorar hale gelmişler. Yalova Belediyesinin buhar olan milyonların hesabını bile bir gün olsun soramayanlar Yalova Belediyesinin, halkına hizmetini sorgular hale geldiler. Yalova'lı vatandaşlarımız, eserlerimizle, projelerimizle ve hizmetlerimizle hak ettiği değeri görecek, görmeye de devam edecek.' ifadelerini kullandı.



Çok Okunanlar

2024-09-20 03:03:31