Yerel >> Yalova Çizgi - Akkent Gazetesi


SUBAŞI BELEDİYESİNE ÖNEMLİ ZİYARET


Link [2022-03-18 21:19:39]



SUBAŞI Belediye Başkanı Turan Canbay, İstanbul Büyükşehir Belediyesinden Enerji A.Ş. Genel Müdürü Yüksel Yalçın, İŞKİ Strateji Geliştirme Dairesi Başkanı Tuba Ölmez Hancı, Ağaç A.Ş. Üretim Planlama ve Geliştirme Müdürü Tuncay Akgün, Ağaç A.Ş. Fidanlık ve Lojistik Müdürü Kerem Celil Uzunlar, Proje Uzmanı Tuğba Figan Kaplan, Proje Uzmanı Merve Nur Aksu, Proje Uzmanı Sevda Birankar, Halk Ekmek Genel Müdürü Okan Gedik'i makamında ağırladı.

İSTİŞARELERDE BULUNULDU

Subaşı Beldesinde yapılan çalışmalar hakkında istişarelerde bulunduklarını belirten Başkan Canbay,' İstanbul Büyükşehir Belediyesinden gelen misafirlerimiz ile birlikte beldemize dair çalışmalarımızı ve projelerimizden söz ettik. Kendileri ile birlikte yaptığımız ve planladığımız projeler konusunda istişarelerde bulunduk.' dedi.

MODERN SUBAŞI'NI İNŞA EDECEĞİZ

MODERN Subaşı konusunda da hedeflerinin olduklarını belirten Belediye Başkanı Canbay,' Modern Subaşı hedeflerimize adım adım ilerliyoruz. Bu konuda İstanbul Büyükşehir Belediyesinin'de vereceği katkılar noktasında faydalı ve önemli bilgilen edindik. İstanbul Büyükşehir Belediyesinin de desteği ile çalışmalarımıza güç katacağız. Bu noktada ise İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu ve heyetine teşekkür ediyorum.' diye konuştu.



Çok Okunanlar

2024-09-20 05:46:00