Yerel >> Yalova Çizgi - Akkent Gazetesi


ŞOV DEVAM EDİYOR.. MUHAMMED SÖNMEZ, SÖNMÜYOR!


Link [2022-03-26 22:33:13]



YALOVA Yeşilova Spor Kulübü son iç saha maçında karşılaştığı Sultaniye Spor'u 11-0 geçerken, bu maçta 1 gol ve 5 asistle oynayan 10 numaralı başarılı genç futbolcu Muhammen Sömez maça damga vurdu.

Transferi sonrası Yeşilova Spor’un hemen hemen her maçında gol ve asistlere imza atmaya devam eden Muhammen Sönmez, birçok kulübünde transfer listesinde yerini almayı başardı. Birbirinden önemli takımların sezon sonu Muhammed Sönmez’e ciddi teklifler yapması beklenirken, başarılı orta saha futbolcusunun her zaman yanında olacaklarını da söyleyen Yalova Yeşilova Spor Kulübü Başkanı Yalçın Oruç,’ Muhammed Sönmez gerek Yalova’mızın, gerekse ülkemiz için önemli bir kazançtır. 19 yaşında disiplinli, çalışkan ve form grafiğini her zaman arttırarak ilerleyen bir futbolcudur. ‘ dedi.

ALT YAPIYA ÖRNEK OLUYOR

Muhammed Sönmez’in bir gün önemli takımlarda forma giyeceğini de söyleyen Başkan Oruç,’ Muhammed’in önemli takımlarda, önemli futbolcularla birlikte top koşturacağına hiç şüphemiz yok. Bizlerde Muhammed ve onun gibi futbolcular yetiştirmeye devam edeceğiz. Muhammed kulübümüzde ki performansı ile alt yapıdan yetişecek olan futbolcularımıza örnek olmaktadır.’ diye konuştu.

SÖNMEZ:’TEŞEKKÜR EDERİM’

YEŞİLOVA sporla futbolunu sahaya daha net yansıttığı sözlerine yer veren başarılı 10 numara oyuncusu Sönmez ise,’ Yeşilova Spor ile birlikte harika bir form grafiği yakaladım. Gol atmak ve takıma asist yaparak katkı vermek benim için gurur veridir. Bana güvenen, inanan her zaman benim yanımda olduklarımı bildiğim kulübümüzün değerli Başkanı Yalçın Oruç’a ve teknik direktörlerimize, takımımızda bana sahip çıkan değerli abilerime, arkadaşlarıma ve kardeşlerime teşekkür ediyorum. Biz kocaman bir aileyiz.’ İfadelerini kullandı.



Çok Okunanlar

2024-09-20 03:06:45