Yerel >> Yalova Çizgi - Akkent Gazetesi


SÖNMEZ'E YAKIN TAKİP!


Link [2022-03-26 22:33:13]



YALOVA Yeşilova Spor kulübünde başarılı bir grafik çizen orta saha oyuncusu Muhammed Sönmez'in Sakarya Spor, Kocaeli Spor, Bursa Spor takımlarının özellikle takip ettiği, bunların dışında ise Süper Ligden Anadolu kulüpleri ile dört büyük takımlardan Beşiktaş ve Fenerbahçe Spor kulüplerinin de Muhammet Sönmez'i izlediği iddia ediliyor.

Ligin ikinci yarısında Yalova Yeşilova Spor Kulübüne transfer olan, yeni takımıyla hemen hemen her maç asist ve gollerle takımına katkı vermeye devam eden Muhammen Sönmez'in her maçının takip edildiği gelen bilgiler arasında yerini aldı.

Özellikle sezon sonu önemli bir takıma transfer edilmesi beklenen Muhammed Sönmez TFF 1.lig ve Süper Lig scout ekipleri tarafından takip edildiği Yalova genelinde konuşulmaya başlanıldı.

Kulüp Başkanı Yalçın Oruç'un ise daha önce ki açıklamalarında,' Muhammed Sönmez isimini hafızalarınıza kazıyın. Türk futboluna damga vurabilecek bir genç Yalova Yeşilova Spor Kulübünden geliyor. Hak ettiği değeri ve takımı bulursa Muhammed Sönmez'in transferinde elbette yardımcı olacağız. Muhammed Sönmez için gönlümde yatan takım Beşiktaş'tır.' sözlerine yer vermişti.



Çok Okunanlar

2024-09-20 03:01:47