Yerel >> Yalova Çizgi - Akkent Gazetesi


SÖNMEZ, BU HAFTAYI DA BOŞ GEÇMEDİ!


Link [2022-04-03 15:43:29]



YALOVA Yeşilova Spor'da her geçen gün tecrübe kazanan ve güzel futbolunu geliştiren Muhammet Sönmez, Çınarcık Spor karşılaşmasında da 1 gol ve 1 asistle maça damgasını vurdu.

Ligin ikinci yarısına damga vuran Yeşilova Spor ile birlikte çıkış yakalayıp, süper amatörün ikinci yarısının en önemli futbolcusunu olan 10 numaralı futbolcu Muhammet Sönmez, performansını arttırmaya devam ediyor.

'HOCALARIMA TEŞEKKÜR EDERİM'

Kulüp teknik direktörleri Nizamettin Dağ ve Arif Göksu'ya teşekkür eden Sönmez,' Değerli hocalarımın güvenini boşa çıkarmamak için çok çalışıyorum. Beni destekleyen ve yanımda olan Dağ ve Göksu hocama teşekkür ederim.' dedi.

YALÇIN BAŞKANDAN TAM DESTEK

Yalova Yeşilova Spor Kulübü Başkanı Yalçın Oruç'un her zaman destek verdiğini ve yanında olduğunu söyleyen başarılı futbolcu Sönmez,' Yalçın Başkanımıza ne kadar teşekkür etsem azdır. Transfer sürecimde benimle özel olarak ilgilenmesi ve her zaman her şartta gerek benim gerekse takımımızın yanında olması, destek olması biz futbolcular için her zaman özeldir. Yalova Yeşilova Spor formasının ve armasının tüm sorumluluklarını biliyorum. Kulübümüz için canla başla çalışmaya devam edeceğim.' sözlerine yer verdi.



Çok Okunanlar

2024-09-20 00:43:22