Yerel >> Yalova Çizgi - Akkent Gazetesi


SALMAN, SEYRANTEPE İÇİN HAKİM KARŞISINA ÇIKTI


Link [2022-04-15 01:43:43]



Seyrantepe Mahallesi Taziye binası ile ilgili Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’a yönelik açılan görevi kötüye kullanmak ve resmi belge de sahtecilik davasının 2. celsesi görüldü. Hakim karşısında ifade veren Salman konunun tamamen siyasi hırslarla açıldığını söyledi

Görevden uzaklaştırılan Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman ve 4 belediye personelinin, Seyrantepe Mahallesine yapılan taziye evi için açılan "kamu görevlisinin resmi belgede sahteciliği" ve "görevi kötüye kullanma" suçlarından 3 yıl 6 aydan 10'ar yıla kadar hapis cezası talebiyle yargılanmasına devam edildi.

Yalova 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya, Salman ile birlikte dönemin fen işleri müdürlüğü görevini yürüten ve bir süre belediye başkan yardımcılığı yapan Hamit K. ve belediyede görevli 3 personel ile avukatlar katıldı.

Yalova merkez Seyrantepe Mahallesi'ndeki prefabrike taziye evinin usulsüz şekilde ihale edilerek yapılmasıyla ilgili görülen davada savunmasını yapan Salman, üzerine atılı suçlamaları kabul etmedi

Salman "Bugün yine, yeni, yeniden adliyede Seyrantepe Mahallesi taziye evi için ifademizi verdik.Her ne kadar geç gelen adalet toplum nazarında kabul görmese bile, her zaman Allah’ın adaleti tecelli edecektir." diyerek şöyle konuştu.



Çok Okunanlar

2024-09-19 18:57:34