Yerel >> Yalova Çizgi - Akkent Gazetesi


PARILDAR ÇİÇEKÇİLİK SEKTÖR TEMSİLCİLERİNİ AĞIRLADI


Link [2022-02-17 18:57:17]



Yalova Tarım ve Orman İl Müdürü Suat Parıldar müdürlük toplantı salonunda ildeki çiçekçilik sektörünün temsilcileri ile bir toplantı gerçekleştirdi. Yoğun bir katılımla gerçekleşen toplantıda tek tek söz alan sektör temsilcileri yaşadıkları sorunları ve sıkıntıları anlattılar.

Talep ve önerilerin de alındığı toplantıda sektöre verdikleri öneme değinen Yalova Tarım ve Orman İl Müdürü Suat Parıldar, “İlimizin lokomotif sektörlerinin başını çeken çiçek üretimini ve bu alanda gerçekleşen çalışmaları çok önemsiyoruz. Bakanlığımızın bu alana verdiği önemli desteklemeler var. Biz de ilimizde üreticilerimizin bu desteklerden faydalanmalarını sağlamak adına elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Çiçekçilik sektöründeki üreticilerle gerek yanlarına giderek ve gerekse onlarla buluşarak sorunlarını dinliyoruz. Bu sorunların ortadan kaldırılması için bakanlığımız başta olmak üzere ilimizin yöneticileri ile de görüşüyor ve onlara bu bilgileri veriyoruz. Müdürlük olarak ilimizde çiçekçilik sektörünün yaşadığı sorunlardan kurtarılması, taleplerinin yerine getirilmesi ve sektörün ilimizde daha da gelişmesi için elimizden gelen ne varsa bugüne kadar bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Çiçekçilik sektörünün temsilcileri de düzenlenen toplantıda kendilerini kabul ederek sorunlarını dinleyen Yalova Tarım ve Orman İl Müdürü Suat Parıldar’a teşekkür ettiler.



Çok Okunanlar

2024-09-20 14:58:25