Yerel >> Yalova Çizgi - Akkent Gazetesi


PALAŞOĞLU:'BU HUKUKSUZLUĞUN BİR BEDELİ OLACAK'


Link [2022-02-16 11:43:11]



KARAMÜRSEL'de yaşanan 'Akçat su' konusu ile ilgili bir açıklamada İpekyolu San. Tic. Ltd. Şti Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Palaşoğlu'ndan geldi.

Karamürsel Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Çetinkaya'nın,' Akçat suyu konusunda Karamürsel Belediyesince ödenmiş veya ödenecek 1TL'si yok. Akçat suyunun işletmesi Akçat belediyesinin kapanmasından bugüne Akçat Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi tarafından belli dönemlerde ihale ile firmalara ya da şuanda olduğu gibi kimi zaman da kooperatif tarafından yapılmaktadır. Sosyal medya da yalan yanlış duyumlarla paylaşım yapmadan önce kooperatif başkanı aranıp bilgi alınsaydı, böyle komik bir iddianın paylaşılmasına gerek kalmazdı. İddia edildiği gibi geçmişte Akçat suyunu işleten işletmeciye belediyemizce ödenmiş ya da ödenecek 1 tl bile bir para bulunmamaktadır.' sözlerinin ardından Turhan Palaşoğlu'da bir açıklamada bulundu.

VAKTİ GELDİĞİNDE KAMUOYU BİLGİLENDİRİLECEK

Karamürsel Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Çetinkaya'nın konuşmalarını iddialı bulduğunu belirten Palaşoğlu,' Sayın Çetinkaya Ödenmiş veya Ödenecek 1 TL Yok Cümlesi biraz iddalı olmuş. Konu hakkında hiç bir bilginiz olmadığı da açıklamanızdan belli oluyor. Ödenmiş 1 TL yok derken davaları takip eden avukat baba hayrına çalışmıyordur sanırım. Doğrudur Karamürsel belediyesi bu konu ile ilgili İpekyolu San. Tic. Ltd. Şti'ye 1 TL ödemedi.' dedi

11 MİLYON TL ZARARA UĞRATILDIK

İpekyolu San. Tic. Ltd. Şti'ye, Karamürsel Belediyesince haksızlık yapıldığını ve bu haksızlık sonucu yaklaşık 11 Milyon zarara uğratıldığını da belirten Palaşoğlu,' Karamürsel Belediyesi haksızlık yapmış ve bu haksızlık sonucu yaklaşık 11 Milyon zarara uğramış bir firma söz konusu olan. Konuya hakim olmadığınız ise Turhan Palaşoğlu ismi değil işletmeci İpekyolu şirketidir. Sonuç olarak yaklaşık 9 yıldır süren bu hukuksuzluğun gelecekte bir gün bedelini hem bu dünyada hemde öteki dünyada ödeyecek birileri. Geçmişte 1 TL ödemedi doğrudur Ama gelecek için söz veremem. Bu konu ile ilgili çalışmalarımız devam etmekte olup vakti geldiğinde kamuoyu bilgilendirilecektir.' diye konuştu.



Çok Okunanlar

2024-09-20 14:31:40