Yerel >> Yalova Çizgi - Akkent Gazetesi


ÖZSÜMER:'AHLAK SİMSARLARINDA HER DÜMEN VAR!'


Link [2022-01-22 23:21:34]



DEMOKRAT Parti Yalova İl Başkanı Ahmet Özsümer, Yalova gündemine ait konulara değinerek,' Taksi plaka ihalesinde farklı isimle katılan belediye meclis üyesi kim ?' şeklinde sorular sordu. Özsümer,' Susmaya devam ederler ise, haftaya bu isimleri açıklarım.' dedi.

Sosyal medyayı en aktif şekilde kullanan siyasetçilerden biri olan Başkan Özsümer,' Boynuz kulağı geçti derler ya o misal. Oda seçimlerinin hız kazandığı bu günlerde, bir grup sahaya çıktı. Bunlar genelde seçimler öncesi yapılan oda seçimlerinde yuvalarından çıkarlar. Birde bunların yeni türemiş yancıları var, belediyeleri, birlikleri, odaları, seçimleri yönetme gayreti içinde olanlar var. Ahlak simsarları ama kendilerinde her dümen var. Öyle ki bunlar artık sabırları zorluyor ve rahat durmuyorlar. Karakterlerinde ki erozyonun aileden gelmediğinden de eminim. Ama bu ahlaksızlık nereden bulaşmış, çözemedim.' dedi.

'YENİ TÜREMİŞLER, AT'IN İZİNE KARIŞTILAR'

At izinin, it izine karıştığını da belirten Demokrat Parti Yalova İl Başkanı Ahmet Özsümer,' Oda seçimlerine belediye Meclis üyeleri içinden, birliklerden, bu kurumların çalışanlarından, müdahil olan var mı ? Yalova Belediye Meclis üyelerinden, beldelerde imar plan işlerini takip eden var mı ? Taksi plaka ihalesine, başka isimle katılan Yalova Belediye Meclis Üyesi var mı ?' sorularını yöneltirken, cevap alınamaması durumunda ilerleyen günlerde açıklayacağını belirtti.



Çok Okunanlar

2024-09-20 21:36:04