Yerel >> Yalova Çizgi - Akkent Gazetesi


ÖNCE FUTBOLCU, ŞİMDİ TEKNİK DİREKTÖRLER


Link [2022-02-19 23:43:37]



YALOVA Yeşilova Spor Kulübü Teknik Direktörleri Nizamettin Dağ ve Arif Gösku, takıma hayat vermeye devam ediyor. Kulübün de eski futbolcuları olduklarını söyleyen Dağ ve Göksu,' Yalova Yeşilova Spor kulübü bir sonra ki sezona damga vuracak.' dediler.

BU FORMANIN DEĞERİNİ İYİ BİLİRİZ

Kendilerinde futbolculuk dönemlerinde Yalova Yeşilova Spor Kulübü formasını terlettiklerini söyleyen teknik direktör Dağ ve Göksu,' Yalova Yeşilova Spor kulübü bizler için sevdadır, aşktır ve nefestir. Futbolculuk dönemimizde bu formanın hakkını veren isimleriz. Bu formanın ve bu armanın değerini çok iyi biliyoruz. Şimdi de kulübümüzde teknik direktörüz. Elimizden gelen her şeyi kulübümüz için yaptık, yapıyoruz ve yapacağız.' dediler.

BİZ BİR AİLEYİZ

Kulübü iş adamı Yalçın Oruç'un satın almasıyla birlikte istenilen transferlerin yapıldığını, takımın artık her maça hazır olduklarını söyleyen Teknik Direktör Arif Göksu ve Nizamettin Dağ,' Başkanımız Yalçın Oruç ve yönetim ile birlikte nokta atışı transferler gerçekleştirdik. Bu transferlerin de meyvelerini almaya başladık. Yalova Süper Amatör liginde takımımızı istediğimiz noktaya ulaştıracağız ve ardından bir sonraki sezonun planlamalarına başlayacağız. Bin sonraki sezonun sonunda hem biz hemde taraftarlarımız mutlu olacak. Bizler, taraftarlarımızla birlikte bir aileyiz.' dediler.

ALT YAPIYA TAM DESTEK

ALT yapıya da oldukça önem verdiklerini söyleyen teknik direktör Arif Göksu,' Kulübümüzün her futbolcusu ayrı ayrı değerli isimlerdir. Bizlerde kulübümüzün geleceğe yönelik projelerinde yer alıyoruz. Alt yapı çalışmalarımız devam ediyor. Maçlarımızda da genç futbolcularımıza yer veriyoruz. İnanıyoruz ki başarılı olan genç futbolcularımız süper ligde forma giyecektir.' dedi.

TARAFTARIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ

TAKIMIN kısa sürede iyi bir çıkış yakaladığını söyleyen teknik direktör Nizamettin Dağ ise,' Kısa sürede önemli bir performans yakalayarak çıkış sağladık. Bunda en önemli etken ise taraftarlarımızın takıma güveni ve tam desteğidir. Taraftar desteğini arkamızda hissettiğimiz her maçımızda sahada güzel oyun sergiliyoruz. 12 numaralı taraftarlarımıza teşekkür ederiz.' diye konuştu.



Çok Okunanlar

2024-09-20 12:23:30