Yerel >> Yalova Çizgi - Akkent Gazetesi


MEDİNE'DEN, KARAMÜRSEL'E HURMA TİCARETİ HABER:EMRE CAN KAZMALI


Link [2022-04-01 15:19:45]



KARAMÜRSEL'in tanınan ve sevilen ses sanatçısı Hasbi Fidan'ın ürettiği Ramazan ayının vazgeçilmezi olan hurmaları deyim yerindeyse sahneye çıktı.

KALİTENİN ADRESİ OLMAYA DEVAM EDİYORUZ

Suudi Arabistan'da kendi hurma bahçesinde yetiştirilen ürünleri Karamürsel'e ve Türkiye'nin çeşitli illerine gönderdiğini söyleyen Hasbi Fidan,' Hurma ticaretinin merkezi Medine'de hurmalarımızı yetiştiriyoruz. Ramazan ayının bereketi, Ramazan ayında iftarları süsleyen hurmalarımızın satışına başladık. Marketlerde ki hurmalar ile Medine hurmalarını bir tutmayınız. Lezzeti ile fark yaratıyor.' dedi.

HURMA TİCARETİNDE TÜRKLER SÖZ SAHİBİ

HURMA ticaretinde Medine'de Türklerin ciddi oranda söz sahibi olduğunu da söyleyen Fidan,' Hurmaya talep artmaya devam ediyor. Bizim 30 dönümlük bahçemizde binin üzerinde hurma ağacı var. Biri 50 diğeri 70 metreden çıkan iki su kuyumuz bulunuyor. Bunlar tuzlu su, hurma ağaçları bu suyu seviyor. Bakımları da kolay. Senede bir kere koyun gübresi atıyoruz. Hiç ilaç vurmuyoruz, bu nedenle ürünlerimiz tamamen organik. Her bahçede soğuk hava deposu bulunuyor yani sağlıklı ürün sunuyoruz. Jumbo, Mebrum duble Acve Duble, Sugayi Medine hurmalarımızı satışa sunduk.Kaliteli hurmanın adresi olmaya devam edeceğiz. İletişim için bizlere 0532 636 0450 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.' sözlerine yer verdi.



Çok Okunanlar

2024-09-20 00:49:22