Yerel >> Yalova Çizgi - Akkent Gazetesi


“KOMUTAN LİGE DARBE YAPTI”


Link [2022-04-10 01:19:41]



SÜPER Amatör Liginin ilk devresini Çiftlikköy Spor'da, ikinci devresini ise Yalova Yeşilova Spor Kulübünde tamamlayan Muhammed Sönmez, çıktığı Taşköprü Spor maçında da golle buluştu. Oynadığı her maçta takımına direkt asisit ve gollerle katkı sağlayan 19 yaşında ki başarılı orta saha oyuncusu Sönmez'i, Sakarya Spor, Kocaeli Spor, Bursa Spor'un yanı sıra, Süper Lig takımlarının scout ekipleri de yakından takip etti.

ÜZERİMDE EMEĞİ OLAN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM

Süper Amatör Liginde toplamda 15 gol ve 16 asistle oynadığını belirten başarılı futbolcu Muhammed Sönmez,' Süper Amatörün ilk devresini 7 gol ve 6 asitle Çiftlikköy Spor'da tamamladım. Ardından Yeşilova Spor kulübüne transferim sonrası ligin ikinci yarısında kulübümde 8 gol ve 10 asistle oynayarak ligi tamamladım. Başarılı bir sezon geçirdiğimi düşünüyorum. Bu süreçte bana destek olan başta ailem, üzerimde emeği olan değerli hocalarım ve kulüp başkanlarıma, özellikle 12 numaralı taraftarlarımıza teşekkür ederim.' dedi.

BAŞKANIMIZ ORUÇ İNANDI, BEN BAŞARDIM

Yeşilova Spor'a transfer sürecinde kulübün başkanı Yalçın Oruç'un kendisine her zaman tam desteğinin olduğunu ve inandığını belirten başarılı 10 numara Sönmez,' Transfer sürecimde Yeşilova Spor Kulübümüzün Başkanı Yalçın Oruç'un emeği çoktur. Kendisinin banan inanması ve her zaman yanımda olduğunu hissetmem sonrasında kulüp ile gönül bağı kurdum. Başkanımızın inanması ile bende kendimi daha çok sahaya adapte ettim ve başarılı bir grafik çizdim.Yeşilova Spor'un formasının ve armasının değerini çok iyi biliyorum. Gelecek sezon Süper Amatör Ligine damga vuru, bir üst lige çıkacağız.' ifadelerini kullandı.



Çok Okunanlar

2024-09-19 18:56:33