Yerel >> Yalova Çizgi - Akkent Gazetesi


KILINÇSOY:'ER MEYDANINA DAVET EDİYORUM, BELGELERİ YAYINLAYIN BİLGİLENELİM'


Link [2022-02-15 18:55:09]



İYİ Parti Karamürsel İlçe Başkanı Orhan Kılınçsoy'un sosyal medya üzerinden,' Akcat suyunu çalıştıran Turhan Palaşoğlu'ndan usulsüz alınan iş yerinden mahkeme kararıyla eski parayla 7 Trilyon hakkını kazandığı söyleniyor. Yetkililerden bu konuda açıklama bekliyoruz. Ayrıca Karamürsel'de toplanan geri dönüşüm hurdaları kim tarafından, kimlere peşkeş çekiliyor. Kurulduğu günden bugüne kadar iktidar partisinde ilçe başkanlığı yapmış kişilerin görev öncesi ve sonrası mal varlıklarını açıklamalarının da kamu yararına olacağını düşünüyoruz.' sözlerine Karamürsel Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Çetinkaya,' Çamur siyaseti yapılmaya başlanıyor.' şeklinde cevap gelmesinin ardından İYİ Parti İlçe Başkanı Orhan Kılınçsoy, Gazete Akkent'e özel açıklamalarda bulundu.

KILINÇSOY:'GÜNÜ KURTARMA VE ALGI SİYASETİNİ BİR KENARA BIRAKIN'

TÜM iddialarının arkında olduğunu günü kurtarma siyasetlerinin eskide kaldığını Gazete Akkent'e açıklayan Başkan Kılınçsoy,' Sosyal medya üzerinden gerçekleştirdiğim açıklamalara Karamürsel Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Çetinkaya'da cevap verdi. AK Partinin en iyi bildiği şey günü kurtarma ve algı siyasetidir. Fakat ne ülkemizde nede ilçemizde artık vatandaşlarımız bu üçüncü sınıf ayak oyunlarını yemiyor. İddialarımın arkasındayım. Karamürsel Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Çetinkaya'nın açıklamaları değil gündemde ki konuları belgeli bir şekilde yayınlamasını bekliyorum. Huzurun Başkenti diye geldiniz, bu ilçeye en büyük huzursuzluğu sizler veriyorsunuz.' dedi.

7 MİLYON TL!

AKÇAT su meselesinde Karamürsel Belediyesini 7 Milyon TL zarara uğrattıklarını belirten Kılınçsoy,' Turhan Palaşoğlu'ndan usulsüz alınan iş yerinden dolayı mahkeme kararıyla eski parayla 7 trilyon hakkını kazandı. Ne yazık ki Karamürsel Belediyesi basiretsiz bir yönetimdedir. En kısa zamanda Turhan Palaşoğlu'da bu konu ile ilgili bir bilgilendirme ve açıklama yapacaktır. Biz Belediye Başkan Yardımcısının günü kurtaran sözleri ile değil, belgeli ve bilgili bir şekilde açıklama yapmasını bekliyoruz.' diye konuştu.



Çok Okunanlar

2024-09-20 14:43:58