Yerel >> Yalova Çizgi - Akkent Gazetesi


KANDEMİR:'YALOVA BİR BAŞKA GÜZEL OLDU'


Link [2022-03-26 22:33:13]



AK Parti İl Başkanı Muğlim Bağatar, Yalova Milletvekili Meliha Akyol, Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, ilçe ve belde belediye başkanları, ilçe Başkanları ve kalabalık bir partililer tarafından karşılanan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, Yalova'da Ak parti il binası önünde partililere seslendi.

Gerçekleşen program kapsamında Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk'u da ziyaret eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir Yalova Belediyesini ziyaret etti. Yalova'nın iki sene içerisinde çehresinin değiştiğini söyleyen Kandemir,' Bakın şimdi Yalova'ya AK Parti belediyesinin eli değdi. Yalova bir başka güzel oldu değil mi?' sözlerine yer verdi.

Yalova ile ilgili gelişmeleri, devam eden ve yapılması planlanan çalışmaları Başkan Kandemir'e aktaran Tutuk,' Genel Başkan Yardımcımız Teşkilat Başkanımız Erkan Kandemir'i belediyemizde ağırlayarak yaptığımız, devam eden ve yapacağımız çalışmalarımız hakkında konuştuk. Nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim.' ifadelerini kullandı.



Çok Okunanlar

2024-09-20 02:58:43