Yerel >> Yalova Çizgi - Akkent Gazetesi


'KALICI YATIRIMLAR DEVAM EDECEK' HABER:EMRE CAN KAZMALI


Link [2022-02-05 18:07:09]



ADALET ve Kalkınma Partisi Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar, Gazete Akkent’e özel açıklamalarda bulundu.

‘BİZİM DERDİMİZ YALOVA’

Sık sık Ankara’ya ziyarette bulunduğunu belirten AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar,’ Ankara’ya gerek şahsım, gerekse Belediye Başkan Vekilimiz Mustafa Tutuk sık sık ziyarete giderek ilimizde ki sorunları ve talepleri Milletvekillerimiz Ahmet Büyükgümüş, Meliha Akyol ve ilgili bakanlıklarımız ile paylaşıyoruz. İlimizin kalıcı yatırımları için görüşüyoruz. Yatırımlar aralıksız devam edecek. Çünkü bizim tek derdimiz ve sevdamız Yalova’mızdır.’ dedi.

‘BELEDİYENİN NASIL YÖNETİLECEĞİNİ HERKESE GÖSTERDİK’

YALOVA Belediyesinin kısa süre içerisinde çok ciddi bir borç yükünden de kurtulduğunu belirten Başkan Bağatar,’ Çok net olarak ifade etmek istiyorum Yalova Belediyemiz çok kısa süre içerisinden ciddi bir borç yükünden kurtuldu. Bir yandan kalan borçlar ödeniyor, diğer yandan icralar kaldırılıyor ve bu süreçte de ilimize yatırımlar ve hizmetler gerçekleştiriliyor. Alt yapı çalışmalarında da ciddi bir mesafe katledildi. Belediye yönetimi tamamen Adalet ve Kalkınma partisinin işidir. Kısa sürede Yalova’mızın çehresi değişti. Değişmeye de devam edecek. Bizler belediyenin nasıl yönetilebileceğini herkese gösterdik, göstermeye de devam edeceğiz. Emeği geçen Yalova Belediye Başkan Vekilimiz Mustafa Tutuk ve ekibine, belediyemiz personeline ayrıca teşekkür ederim.’ dedi.

‘YENİ DEVLET HASTANESİNDE SON DOKUNUŞLAR’

YENİ devlet hastanesinde de son rötuşların kaldığını belirten Yalova AK Parti İl Başkanı Muğlim Bağatar,’ Yalova’mıza son dönemlerde ki en ciddi yatırım yeni devlet hastanemizdir. Geçtiğimiz günlerde il sağlık müdürümüz, yöneticilerimiz ile birlikte hastanemizi gezdik. Hastanemiz ile ilgili artık son dokunuşlar kaldı. Tüm hastalarımızın ve refakatçilerin konforundan tutun, hastanemiz ile ilgili her şey düşünüldü. Yeni devlet hastanemiz uzun süreli eksikliğimizi giderecektir. Sağlık ile ilgili sorun ortadan tamamen kalkacaktır. Bu nedenle de hükümetimizin ve bakanlıklarımıza minnettarız.’ dedi.

‘GÖNÜLLERE GİRMEYE DEVAM EDİYORUZ’

YALOVA AK Parti İl ve İlçe teşkilatı olarak çalışmaların ve ziyaretlerinde devam ettiğini belirten Bağatar,’ AK parti il yönetimi, ilçe yönetimi, kadın ve gençlik kollarımız kısacası tüm teşkilatımız aralıksız esnaf ve vatandaş ziyaretlerine devam ediyor. Halkımızın teveccüh gösterdiği parti olmaya, gönüllere girmeye devam ediyoruz. Tüm Yalova AK Parti teşkilatımızın her bir ferdine ayrı ayrı teşekkür ederim.’ diye konuştu.



Çok Okunanlar

2024-09-20 17:48:53