Yerel >> Yalova Çizgi - Akkent Gazetesi


İYİ PARTİ ESKİ İL BAŞKANI TATAR'DAN ÖNEMLİ MESAJ!


Link [2022-03-12 14:58:02]



SEÇİMLERİN yaklaşmasıyla birlikte Yalova'da dilden dile 'Millet ittifakının Milletvekili adayı ve belediye başkan adayının' İYİ parti'den çıkması gerektiği konuşulmaya başlandı haberimiz sonrası Yalova siyasetinin önemli isimlerinden biri olan, İYİ Parti eski Yalova İl Başkanı Erol Tatar,' Çok doğru bir tespit.' diyerek açıklamada bulundu.

TATAR:'FEDAKARLIK SIRASI CHP'DE'

Özellikle Yalova Belediye başkanlığının kazanılması için İYİ partiden aday çıkarılmasının doğru bir tespit olduğunu belirten eski İl Başkanı Tatar,' Çok doğru bir tespit. Yalova'da Belediye Başkanlığını kazanmak istiyorsa İYİ partili bir adayla seçime girilmelidir. Şimdi fedakarlık sırası Yalova CHP İl Teşkilatı ve genel merkezindedir. Geçen seçimde bu fedakarlığı İYİ partili olarak bizler gösterdik. Şimdi sıra CHP'dedir.' dedi.

CHP YALOVA'DA İTİBAR KAYBI YAŞADI

Çok sayıda da bu konuda İYİ parti tarafları destek görürken bazı vatandaşlar ise,' İYİ parti çatısı altında millet ittifakının bütün siyasi partilerde destek verir. CHP adayının bu desteği bulması en azından Yalova'da zordur. Muharrem İnce'nin CHP'den ayrılması, CHP'nin belediye de yaşadığı itibar kaybı gibi olaylar bir araya geldiğinde en doğru isim İYİ parti'den olmalıdır. Şimdi sıra İYİ partidedir.' dediler.

ERBALTA:'YETKİN BİR ADAY BU İŞİ GÖTÜRÜR'

ÖTE yandan gene Demokrat Parti'nin ve Yalova'nın tecrübeli siyasetçilerinden Tevfik Erbalta ise,' Demokrat partiden aday çıkamaz mı? Bir kere denedik oldu.Yetkin bir aday bu işi götürürüz.' sözlerine yer verdi.



Çok Okunanlar

2024-09-20 07:45:36