Yerel >> Yalova Çizgi - Akkent Gazetesi


İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI


Link [2022-02-05 13:45:36]



Yalova Mimarlar Odası Başkanı Ayça Kut, Taşköprü Belediye Başkanı İsmail Arslan ve Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’ı makamında ziyaret ederek istişarelerde bulundu. Yalova Mimarlar Odası ve Taşköprü Belediyesi arasında mesleki denetim ve teknik işbirliği protokolü de imzalandı.

Yalova Mimarlar Odası Başkanı Ayça Kut ve yönetim kurulu üyelerinin belediyeleri ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda Taşköprü Belediyesi’ne giden Kut ve yönetim kurulu üyeleri Taşköprü Belediye Başkanı İsmail Arslan tarafından ağırlandı. Arslan’ın makamında gerçekleşen görüşmede Yalova Mimarlar Odası Başkanı Ayça Kut oda çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Ardından beldede belediye tarafından yapılacak çalışmalarla ilgili mesleki denetim ve teknik işbirliği protokolü imzalandı. Protokole Yalova Mimarlar Odası Başkanı Ayça Kut ve Taşköprü Belediye Başkanı İsmail Arslan imza koydular.

Silpagar’la istişarede bulundular Yalova Mimarlar Odası Başkanı Ayça Kut ve yönetim kurulu üyelerinin diğer durağı ise Çiftlikköy Belediyesi oldu. Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar ile makamında görüşen Kut ve beraberindekiler mesleki istişarelerde bulundular. Oda çalışmaları hakkında bilgiler veren Kut belediyenin süren çalışmaları ve projeleri hakkında da bilgiler aldı.



Çok Okunanlar

2024-09-20 17:36:52