Yerel >> Yalova Çizgi - Akkent Gazetesi

İLÇE BAŞKANI METE'DEN, GAZETE AKKENT'E ÖZEL AÇIKLAMALAR

Link [2022-02-05 13:45:36]

AK PARTİ Karamürsel İlçe Başkanı Sait Mete, Gazete Akkent'e çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

'SAHALARDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ'

Teşkilatları ile birlikte hemen hemen her gün esnaf ziyareti gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Mete,' İlçe yönetimi, gençlik kollarımız,kadın kollarımız, mahalle başkanlarımız ve sokak sorumlularımız olarak hemen hemen her gün ilçemizde bulunan esnaflarımızı ziyaret ederek sorun ve taleplerini yerinde dinliyoruz. Sorun ve taleplerin çözümü için çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Her zaman ulaşılabilir parti olmaya ve sürekli sahalarda olmaya devam edeceğiz.' dedi.

'HER GÜN BİR EV ZİYARETİ'

İLÇE yönetimi ile birlikte her gün bir evi de ziyaret ettiklerini söyleyen Başkan Mete,' İlçe halkımız bizlere gönül kapılarını açmaya devam ediyor. Yönetim olarak her gün bir evimize konuk oluyoruz. Vatandaşlarımızı dinliyoruz. Hoş sohbetleri ve misafirperverlikleri için vatandaşlarımıza teşekkür ederim.' dedi.

'İLÇEMİZİN ÇEHRESİ KISA SÜREDE DEĞİŞTİ'

KARAMÜRSEL'in hükümet yatırımlarından her zaman faydalandığını belirten Karamürsel Ak Parti İlçe Başkanı Sait Mete,' Hükümetimizin tüm yatırımlarından ilçemizde ciddi anlamda faydalanıyor. Kısa sürede ilçemizin çehresinin değişmesi bunun en önemli göstergesidir. Yatırımlarda emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.' dedi.

'SEÇİME HER ZAMAN HAZIRIZ!'

TEŞKİLAT olarak her zaman seçime hazır olduklarını söyleyen Mete,' Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından erken seçim beklenmediği deklare edildi. Bizler teşkilat olarak her zaman seçime hazırız. Seçimden seçime çalışan partilerden değiliz. Geçmiş dönem de partimizin Seçim İşleri Başkanlığı görevinde de bulundum. Üye çalışmalarımız da aralıksız devam ediyor. Parti olarak ziyaret edilmemiş esnaf, girilmedik ev, çalınmadık kapı bırakmayacağız.' diye konuştu.

Çok Okunanlar

2024-09-20 17:32:00