Yerel >> Yalova Çizgi - Akkent Gazetesi


'HİZMETİN SAATİ VE MEVSİMİ OLMAZ'


Link [2022-01-28 17:20:26]



ALTINOVA Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Başkan Oral,' Hizmetin saati ve mevsimi olmaz. Olumsuz kış şartlarına rağmen ara vermek yok. Baharda çiçekler gibi açacak projelerimiz hazırlanıyor.' dedi.

'ALTINŞEHİR' HEDEFİMİZE İLERLİYORUZ

Altınova'yı, 'Altınşehir' yapma hedeflerinden sapmadıklarını ve göreve geldiği an itibarıyla verilen her sözü yerine getirdiklerini söyleyen Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral,' Göreve geldiğim gün itibarıyla verilen her sözümüzü yerine getirdik. Altınova'lı vatandaşlarımız ile ilçemizde hep beraber bir aile olduk. Yoğun kar ile mücadeleden de alnımızın akıyla çıktık. Karla mücadelede emeği geçen ve özverili ile gece gündüz çalışan tüm personelimize de ayrıca teşekkür ederim.' dedi.

Hizmetin saati ve mevsiminin olmadığını da sözlerine ekleyen Başkan Oral,' Tüm çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ülkemize sanayinin ve turizmin bir arada nasıl ilerleyeceğini göstermeye devam edeceğiz. Olumsuz kış şartlarına rağmen, baharda çiçekler gibi açacak projelerimiz ile geliyoruz.' diye konuştu.



Çok Okunanlar

2024-09-20 19:49:57