Yerel >> Yalova Çizgi - Akkent Gazetesi


HER KESİMİN 'BAŞKANI'


Link [2022-02-06 16:07:13]



ALTINOVA Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, ilçe halkının sevgisini kazanmaya devam ediyor.

'ORAL, BÖLGEMİZ İÇİN ŞANSTIR'

Göreve geldiği gün itibarıyla kısa sürede bölgenin çehresini değiştiren, Altınova'ya ciddi yatırım ve eserler kazandıran Belediye Başkanı Oral, ilçe halkınında takdirini ve sevgisini yaşlı,genç ve çocuk demeden kazanmaya devam ediyor.

Metin Oral gibi bir isime sahip olduklarını, bu durumun ise ilçe adına çok önemli bir şans olduğunu belirten Altınova'lı vatandaşlar,' İlçemizin kaderi Metin Oral ile değişti. Altınova Devlet Hastanesi, Altınova Belediye Hizmet Binası, Hersek Lagünü, Hersek Sahili, Kuş gözlem evi gibi sayamayacağımız bir çok önemli eserler ilçemize kazandırıldı. Bunun yanı sıra bizlerle kurduğu ikili ilişkiler olsun, talep ve sorunlarımıza kısa sürede çözüm odaklı çalışmaları olsun bizlerin sevgisini kazanmaya yetti. Altınova Belediye Başkanımız Dr. Metin Oral'ı ve ekibine teşekkür ediyoruz.' dediler.

'SİZE SÖZ ÇOCUKLAR'

Çocuklara için gerçekleştirilen etkinlikler ile de ön plana çıkan Başkan Oral,' Bu sevgi tarif edilemez. Güzel bir gelecek sunmak için canla başla çalıştığımız çocuklarımızın sevgisi hiçbir şeyle ölçülemez. Onlar, farkında, onlar mutlu, ben mutluyum. Çocuklarımıza sözüm olsun mutlu, huzurlu, sağlıklı yaşayacağımız bir Altınova, bizim boynumuzun borcudur.' diye konuştu.



Çok Okunanlar

2024-09-20 17:49:47