Yerel >> Yalova Çizgi - Akkent Gazetesi


GÜÇLÜ BASIN MENSUPLARIYLA SAHURDA BULUŞTU, BİRBİRİNDEN ÖNEMLİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU


Link [2022-04-27 08:33:34]



AK Parti Yalova Merkez İlçe Başkanı Umut Güçlü ve yönetimi, basın mensupları ile sahurda buluştu. Başkan Güçlü birbirinden önemli açıklamalarda bulundu.

İKİ VEKİL ÇIKARIRIZ

2023 yılında gerçekleşecek olan seçimlerde AK Parti’nin Yalova’dan en az iki milletvekili çıkarabileceğini açıklayan Güçlü,’ 2023 yılında gerçekleşecek olan seçimlerde en az iki milletvekilimizi partimizden çıkartırız.’ dedi.

YÜKSELMEYİ BEKLİYORUM

Her siyasetçinin hedefinin yükselmek olduğunu, kendisinin de bu yönde bir adım beklediğini belirten Merkez İlçe Başkanı Umut Güçlü,’ Biz siyasetçilerin hedefi yükselmektir. Benimde bu yönde hedeflerim var. Elbette AK Parti Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan hangi görevi uygun görürse biz o görevi layığı ile yerine getiririz.’ dedi.

TÜRKİYE GENELİNDE EN UZUN İLÇE BAŞKANLIĞI YAPANLARDANIM

TÜRKİYE genelinde Ak parti teşkilatları arasında en uzun ilçe başkanlığı görevinde bulunduğunu belirten Güçlü,’ Ülkemiz genelinde en uzun ilçe başkanlığı yapan dört kişiden birisiyim. 8 yıldır görevi layığı ile yerine getiriyorum. Yalova sokaklarında alnım ak, göğsümü gere gere dolaşıyorum.’ dedi.

BABAM KOYU CHP’LİDİR

BABASININ Cumhuriyet Halk Partili olduğunu ve üzerinde de çok emeği olduğunu açıklayan Güçlü,’ Babam koyu bir CHP’lidir. Allah kendisinden razı olsun üzerimde emeği çoktur. Ben babamın CHP’li olduğunu hiçbir zaman inkâr etmedim. Beni doğrularımla ve yanlışlarımla bu günde kadar gelmemde ki emeği de çoktur.’ dedi.

VEKİLLERİMİZ İLE UYUM İÇERİSİNDEYİZ

Milletvekilleri Meliha Akyol ve Ahmet Büyükgümüş ile uyumlu ve verimli bir şekilde çalıştıklarını da söyleyen Güçlü,’ Ahmet Büyükgümüş vekilimiz genel merkezimizin verdiği görevler nedeniyle sürekli ilimizde olamıyor. Fakat ilimiz için canla başla Ankara’da ciddi görüşmelerde bulunuyor. Meliha Akyol vekilimiz ile geçmişimiz daha kuvvetlidir. Her ikisi de Yalova’da olduğu dönemlerde programlarımıza iştirak ediyor ve ziyaretlerde bulunuyoruz.’ dedi.

TUTUK, İSTEDİĞİNİ ALAN BİR İSİM

Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk ile de uyum bir şekilde hareket ettiklerini, Yalova ile ilgili gördükleri sorun ve projeleri Tutuk’a aktardıklarını açıklayan Güçlü,’ Yalova Belediyesinin partimize geçmesi ile birlikte Başkan Vekilimiz Mustafa Tutuk’a ilimizde olan olumsuzlukları ve projelerimizi tavsiye ediyoruz. Tutuk halk deyimi ile yırtık ve baskıcı olması nedeniyle istediği projelerde bakanlıklarımızdan tam desteği alıyor. ‘ dedi.

BİNİCİOĞLU VE KOÇAL’IN ESKİ GÜCÜNDE OLDUKLARINI DÜŞÜNMÜYORUM

Yalova eski Belediye Başkanı Barbaros Binicioğlu, Yakup Koçal ve Ak Parti eski İl Başkanı Mustafa Pehlivan’ın partide ki süreçleri hakkında da bilgi veren Güçlü,’ Barbaros Binicioğlu Demokrat Partiye geçti. Yakup Koçal ve Mustafa Pehlivan ise partimizden istifa etti. Binicioğlu ve Koçal kendi dönemlerinde ilimize ciddi yatırımlar sağladı. Siyaset gereği herkes istediği yerde ve partide görev alabilir. Pehlivan, Binicioğlu ve Koçal’ın eski güçlerinde olduklarını düşünmüyorum.‘ dedi.

SEÇİMLER SOKAKLARDAN VE TEŞKİLATLARDAN GEÇER

YALOVA’de seçimin kazanılabilmesi için her partinin teşkilatlarının tam ve sürekli sokakta olması gerektiğini de belirten Merkez İlçe Başkanı Güçlü,’ 14 mahalle ve 11 merkez köyünde teşkilat olarak hazırız. Seçimler sokaklardan geçer, sokağın nabzını da teşkilatlar tutar. Bizdeki teşkilat yapısı hiçbir partide yok. Bu noktada Yalova’da bir numarayız. Yalova merkez ilçede şuan 19 bin üyemiz var. Üye kayıtlarımızda aralıksız olarak devam ediyor. Hedeflerimiz noktasında haftada 60 ile 100 üye sağlamak. Yılsonu hedefimiz ise 22.500 üye şeklindedir.’ dedi.

CHP – HDP İTTİFAKI YALOVA’DA SEÇİMİ KAZANDIRDI

HDP ile ittifak konusu ile ilgilide açıklamada bulunan Güçlü,’ 2019 yerel seçimlerinde adayımız Yusuf Ziya Öztabak anketlerde çok gerideydi. Teşkilatlarımızın sıkı çalışması sonucu bu farkı kapattık. CHP Adayı Vefa Salman ile arasında ki farkı erittik. İlimizde CHP ve HDP ittifakı ile Vefa Salman seçimi kazanı. HDP seçmeninin Salman’a verdiği oyu düşsek, kazanan Öztabak olacaktı. Biz parti olarak asla ayrımcılık yapmıyoruz. Ben Karadeniz kökenli bir aileden geliyorum. İzmi’de doğdum, memleketim Yalova’da yaşıyor ve hayatımızı burada sürdürüyorum. Benim eşim de Diyarbakırlıdır. Biz parti olarak her kesimin oyuna talibiz.’ sözlerine yer verdi.



Çok Okunanlar

2024-09-16 22:03:00