Yerel >> Yalova Çizgi - Akkent Gazetesi


GÖKTEKİN:'YIL SONUNA KADAR HEDEFİMİZ 2 BİN ÜYE YAPMAK' HABER:EMRE CAN KAZMALI


Link [2022-04-21 04:07:27]



KARAMÜRSEL MHP İlçe Başkanı Adnan Göktekin, parti çalışmaları hakkında Gazete Akkent'e özel açıklamalarda bulundu.

İlçede kısa sürede Milliyetçi Hareket Partisini daha aktif bir pozisyona getirdiklerini, yeni yönetim ile birlikte gençleşme noktasında önemli adımlar attıklarını ve yaş ortalamasının 26 bandına geldiğini belirten Milliyetçi Hareket Partisi Karamürsel İlçe Başkanı Adnan Göktekin birbirinden önemli açıklamaları Gazete Akkent'e yaptı.

YAŞ ORTALAMAMIZ 26 OLDU

Kocaeli İl Başkanı Av. Yunus Emre Kurt ile uyum içinde çalıştıklarını, gerçekleştirdikleri son iftar programına ortalama 800 kişinin katılım sağladığını belirten İlçe Başkanı Göktekin,' Kocaeli'mizin en güzide ilçesi olan Karamürsel'imizde göreve gelmemiz ile birlikte yönetimimizi değiştirdik. Elbette ki parti büyüklerimizden, tecrübeli isimlerden destek alıyoruz. Yönetimimizi belirlememiz ile birlikte parti içerisinde ki genç nüfusumuzu ortaya çıkarttık. Şuan yönetimimizin ortalama yaş durumu 26 oldu. Genç ve birbirinden değerli başarılı yol arkadaşlarımız ile birlikte çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Genç İl Başkanımız ve genç ilçe yöneticilerimiz ile birlikte 7/24 sahada ve Karamürsel'li vatandaşlarımızın yanındayız.' dedi.

BİR AYDA 429 ÜYE KATILIM SAĞLADI

1999 senesinden beri MHP ve Ülkü Ocakları'nın içerisinde olduğunu söyleyen Göktekin,' Görev tarafımıza teyit edildiğinde ilçemizde partimize kayıtlı 759 üyemiz vardı. Bir aylık zaman diliminde üye sayımızı 1180'e çıkarttık. 2022 yıl sonu itibarıyla amacımız 2 bin üyemizi partimizle buluşturmak olacak. İnandığımız hedeflerimize, emin adımlar ile ilerliyoruz. Bizler Karamürsel MHP İlçe yönetimi olarak daha yeni başlıyoruz.' dedi.

ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ

Özellikle ilçede ki bakkal esnaflarının yanında olduklarını da söyleyen Göktekin,' Pandemi gibi ekonomik bir güçlükten ülke ve dünya olarak çıktık. Bunun yanı sıra Ukrayna ve Rusya savaşının da ekonomimizi etkilemesiyle birlikte zor bir dönem geçirdik, geçiriyoruz. Bu süreçte MHP Karamürsel İlçe Teşkilatı olarak alışverişlerimizi yerel esnaflarımızdan yapma noktasında önemli bir çalışma başlattık. Bizler güçlü marketlerden alışveriş yapmak yerine, tercihlerimizi her zaman bizlerin yanında olan mahalle bakkallarından yana kullandık. Esnafımıza bir nebze de olsa destek olmak için ciddi adımlar attık.' dedi.

7/24 VATANDAŞIMIZIN YANINDAYIZ

Köy, esnaf ve vatandaş ziyaretlerine Karamürsel MHP İlçe teşkilatı olarak devam ettiklerini söyleyen Karamürsel MHP İlçe Başkanı Adnan Göktekin,' Son gerçekleştirdiğimiz iftar davetimize yoğun katılımın gerçekleşmesi bizleri de son derece memnun etti. İlçe köylerimize, esnaflarımıza ve vatandaşlarımızı sürekli ziyaret edip, sorun ve taleplerini yerinde dinleyip çözüm odaklı çalışmalarımıza devam ediyoruz. 2023 seçimlerine hazır bir ilçe teşkilatımız var. Cumhur ittifakımız ile birlikte bir ve güçlü şekilde seçimlerden başarı ile çıkacağız.' sözlerini yer verdi.



Çok Okunanlar

2024-09-19 04:08:26