Yerel >> Yalova Çizgi - Akkent Gazetesi


ELEGANCE RESORT HOTEL, 19 YILDIR ENGELLİLERİ UNUTMUYOR.. ERKOÇ:'ÖZEVİN AİLESİNE TEŞEKKÜR EDERİZ'


Link [2022-04-06 02:07:36]



Yalova Elegance Hotel ile Yalova Ortopedikler Spor Kulübü (YOSK) tarafından Ramazan ayı vesilesiyle geçtiğimiz günlerde engelli ailelerine erzak yardımı yapıldı. 19 yıldır her Ramazan Ayı’nda engellileri unutmayan Elegance Resort Hotel, bu Ramazan da da engelli ailelerini unutmadı.

Garanti Bankası Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’nde bu sezon mücadele eden YOSK ile Yalova’daki engelli ailelerine erzak yardımında bulunuldu.

Erzak yardımıyla ilgili açıklama yapan YOSK Başkanı Alpaslan Erkoç, ’19 yıldır her Ramazan ayında engellileri unutmayan Elegance Resort Hotel yönetim kurulu, bu Ramazan’da da 200 engelli ailesine erzak yardımı yaptı. Elegance Resort Hotel Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Özevin aracılığı ile engelli vatandaşlarımız mutlu oldular. Allah, yapılan bu hayırları kabul etsin’ dedi.

Elegance Resort Hotel'in Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Özevin'in başlattığı geleneğin, oğulları Özgür, Mehmet ve Ahmet Özevin'in de devam ettirdiği söyleyen Erkoç,'Çok kıymetli Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Özevin'in başlattığı geleneksel yardımı oğulları bizzat her sene bizlerle bir araya gelerek yardımı sürdürüyorlar. Bu senede 400 TL değerindeki fişleri engelli kardeşlerimize dağıttılar. Allah hayırlarını kabul eylesin.' sözlerine yer verdi.



Çok Okunanlar

2024-09-20 01:11:26